Nu bor jeg jo i Frankrig, og derfor er det naturligt for mig at tjekke udvalget i de franske webshops ud, når jeg er på udkig efter nyt til lille C’s værelse. Men faktisk kan I også få glæde af de mange franske fristelser, for jeg har lavet en guide til jer med de bedste franske webshops – og jeg har naturligvis kun udvalgt dem, der har en shop på engelsk OG sender til Danmark!

Robot-tapet 111€ – Magnetisk Frankrigskort 31€ – Sommerfugleplakat 18€ – Sophie la Girafe 13€ – Dekorationstape 27€ via littlefashiongallery.com

Little Fashion Gallery er en online concept store med alt hvad et børne- (og moder-)hjerte kan begære af ekslusivt og finurligt design til de små. Her finder I et kæmpe udvalg af møbler, tapet, legetøj, bøger og deslige – fra store, internationale designere til små og upcoming. Og så har de den lækreste tøjafdeling, som I bliver nødt til at tage et kig på, når I alligevel klikker jer forbi!

 

Wild tapet 480€ – Krøllet London-kort 12€ – Keramisk fuglelampe 128€ – Peter Plys pude 39€ via smallable.com

Smallable er en anden online concept store til stilbevidste børn (og deres mødre). Meget lig Little Fashion Gallery i sin opbygning, men med et andet – og mindst lige så lækkert – udvalg af eksklusive varer fra store og små designere fra hele verden. Også her må I endelig huske at klikke jer forbi den yderst velassorterede børnetøjsafdeling!

 

Babyseng 999€ – Personaliserbar teddybjørn 16€ – Porcelænsophæng 39€ – Juniorseng 890€ via serendipity.fr

Serendipity er en 200 m² stor concept store i hjertet af Paris, der – langt om længe – har åbnet op for en webshop, så vi andre også kan få glæde af deres legendariske udvalg af designer-børnemøbler og -interiør blandet med finurlige vintage-fund. Et must-see, hvis I lægger vejen forbi Paris (og hvor flot er den gule tremmeseng ikke lige?!).

 

Legetøjsklaver 45€ – Egetræsbænk 275€ – Legetøjsbil 40€ – Stol 70€ via ateliermonsieurjacques.com

L’Atelier de Mr Jacques er langt mindre end ovennævnte concept stores. Til gengæld er det her, I finder det lækreste udvalg af designer-børnemøbler og -legetøj fra 50′erne og 60′erne til relativt overkommelige priser. Jeg vil have det hele!

 

Fire små bjørnekort 6€ – Madkasse 8€ – Andeske 16€ – Rød skypude 19,50€ – Blå skypude 19,50€ via yumestore.com

Sidst men ikke mindst vil jeg også slå et slag for Yume Store. Det er denne franske bloggers yndlingsbutik og ikke uden grund. Her finder I et lille, men nøje udvalgt sortiment af sjove madkasser, fine puder og søde plakater til de mindste. Og så er der masser af tøj og boligtilbehør til mor også!

 

Happy hunting – eller bonne chasse!

  1. You have a great blog!


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*