Det er efterhånden snart 3,5 år siden, jeg fik indrettet Truttens værelse, som var helt perfekt til en enerådig lille babydreng. Jeg elskede det, og skulle jeg indrette et værelse til en lille babydreng igen, så ville det blive meget i samme stil.

Meget er imidlertid sket sidenhen; Trutten er blevet en stor børnehavedreng på 3 år, der sværger mere til biler og Lego fremfor bamser og legetøj til babyer.

Derudover er vores Fine Fidus kommet ind i familien med sit feminine væsen og sin store forkærlighed for dukker og bamser allerede i en alder af 11 måneder.

Vi bor i en 3 værelses lejlighed, hvorfor Trutten og Fidusen nu er nødt til at dele værelse – hvilket på ingen måde er et problem blandt de to meget kærlige søskende – nej det er nok nærmere moderen, der savner to værelser, så hun kan indrette dem i fine nuancer nøje afstemt efter børnenes – ehrm moderens – smag ;)
I hvert fald, så har jeg tilladt mig at drømme lidt i forhold til, hvordan jeg gerne vil indrette det, når de får hvert deres værelse.

Min fine, feminine Fidus skal overraskende nok omgive sig med fine Libertystoffer, douche farver og smukke legesyge ting, der appellerer til en lille pige, der snart fylder et år.

 

Den smukke Juno seng er blevet opdateret og fornyet af Sebra under navnet Kili, så den opfylder nutidens sikkerhedsforskrifter. De har netop lavet den i en smuk hindbærfarve, som vil være et skønt coloursplash blandt de meget sarte farver, der ellers skal ind på værelset.

Den smukke lyskæde fra Happy Lights vil være perfekt i netop denne farvekombination, og naturligvis skal Fidusen have et sæt fint Liberty sengetøj fra Super Carla.

Som det sidste Fidusen ser, inden hun falder i søvn, har jeg valgt denne fine wallsticker med vores yndlingssang, når hun skal sove.

Fidusens mange bamser og dukker skal  naturligvis sove i en seng lige så fin som hendes egen – nemlig i dukkesengen fra Smallstuff.

En ny dukkeseng kræver næsten også en ny dukke – og Bobo fra Luckyboysunday er da slet ikke til at stå for.

Til opbevaring af nips og andre småting vil disse æsker beklædt med håndlavet papir være både pæne og praktiske.

Den flotte flagranke vil pynte rigtig flot på væggen og minde os om, at hver dag bør være en fest for sådan et  yndigt lille væsen, mens den smukke sky i Liberty fra Petite Legarth indbyder til søde, bløde drømme.

 

Min store, smukke Trut er vokset fra sit babyværelse og skal have plads til at lege med de ting, han godt kan lide. Det skal være praktisk, men stadigt fint, og udstråle at det er et hjem for en meget drenget dreng på 3 år ;)

Den fantastiske højseng fra Mimondo skal danne rammen om skiftet fra lille til stor dreng. Den er SÅ lækker og anderledes i designet, og så er det virkelig praktisk, at der er plads til leg og opbevaring nedenunder.

Som hyggebelysning over sengen (selvom man er en stor dreng, så kan man godt være bange for mørke ;) ) skal han uden tvivl have en fin lyskæde fra Happy Lights med sine favoritfarver – blå i alskens afskygninger samt lilla.

Det kendte smukke sengetæppe fra Hay fåes også i en juniorudgave – Hay Baby Dot – som i den blå udgave ville klæde den smukke seng helt fantastisk.

Ovenover sengen kunne denne smukke ABC plakat passende hænge, så Trutten kan øve sig lidt på bogstaverne – det er nemlig en nyfunden interesse, han er blevet smittet med af de store drenge i børnehaven.

Når man har en lillesøster, som synes, man er det mest fantastiske i verden, så kan det altså fra tid til anden være meget rart at have et sted, der er forbudt for små søstre – og hvilke rammer kunne være bedre end det smukke legehus i uld fra Luckyboysunday.

Der skal være plads til at dyrke sine interesser, når man er en Trut på 3 år, der elsker biler og DUPLO. Knivskinnerne fra IKEA er en genial måde at udstille sine favoritbiler på, og med et billigt LACK-bord fra IKEA, noget dobbeltklæbende tape og en DUPLO-plade, så har man pludselig helt optimale forhold til at skabe sine egne DUPLO mesterværker.

Det smukke Pinocchio Tæppe fra Hay vil gå perfekt til Happy Lights lyskæden og vil pynte noget så fint inde på Truttens værelse.

Sidst men ikke mindst skal der naturligvis navn på døren – så ingen er i tvivl om, hvor Trutten regerer. De fine wallstickers er et rigtig godt alternativ til det traditionelle træbogstaver.

Billedkilde: De respektive steder der linkes til samt The Style Files og Diary.dk

 

 1. Barbara siger:

  Tror lige jeg stjæler ideen med knivskinnen. Det er godt tænkt!!

  • Ja er det ikke genialt? :D
   Jeg kan lige forstille mig, hvor mange timer Trutten vil kunne bruge på at udvælge hans favoritbiler, der må få en plads derpå :)

 2. Ej hvor er det skægt, knivskinnen og bordet har jeg set mange steder:) tror de billeder har været meget rundt, og var egentlig lidt stolt af “min” opfindelse herhjemme..men sådan er det jo med gode ideer:) de fås af mange.

  Vi har valgt en lang lack reol, eller en høj der er lagt ned om man vil, til duplo pladerne, så er det opbevaring nedenunder:)

  Men tak for en dejlig inspirerende drengebørnscollage, har i dag selv kastet mig ud i inspirationen ang dukkehuse…og det er i sig selv lidt underligt når jeg nu har 2 drenge:) men det må altså bare være en fest for en pigebarnsmor at kreere sådan et af eget design:)

 3. Jeg faldt tilfældigvis over dette indlæg, da jeg skulle finde ny seng til min søn.

  Og hold nu #beep” hvor er jeg glad for, at jeg fik øjnene op for højsengen fra mimondo – den er hermed bestilt!

  Min søn har en masse kasser med legetøj, og de kan jo passende blive opbevaret under sengen.


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*