Her på Petit Podium er vi meget stolte af at kunne præsentere bObles som vores første sponsor i en lækker give-away.

Vi kører med et nyt tema og dermed også en ny konkurrence hver måned – denne måned er temaet “Indretning af Børneværelser”, hvorfor bObles også er et oplagt valg af samarbejdspartner.

bObles laver tumlemøbler til børn, som både er lækre at se på, sjove at lege med og ikke mindst fantastiske for barnets motoriske udvikling.

Ikke nok med, at vi alle elsker deres fantastiske tumlemøbler sådan helt generelt, men vi har simpelthen fået lov at udlodde deres helt nye Myresluger, som først lander i butikkerne i midten af april.

Myreslugeren er muligvis deres hidtil mest geniale produkt – hos Petit Podium er vi i hvert fald meget begejstrede over den. Det er faktisk hele 3 møbler i forskellige størrelser, og de kan bruges og kombineres på alverdens forskellige måder.

De kan stilles på en række og bruges til at gå på line, de kan agere byggeklodser, de kan vendes om og vippes på, små børn kan bruge dem som hhv. bord og skamler – ja kun fantasien sætter grænser – og hos børn giver det som bekendt meget vidde rammer.

Prisen for Myreslugeren – og altså dermed alle 3 tumlemøbler – bliver 899 kr – men hvis du er heldig, har du muligheden for at få dit helt eget gratis eksemplar her i Petit Podiums allerførste Give Away.

For at deltage i lodtrækningen skal du like Petit Podiums helt nye Facebook side – eller alternativt følge os på Bloglovin – og derudover skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor vi meget gerne vil høre, hvad du synes om Petit Podium

Vi modtager gerne både ris og ros – men vi har lagt vores hjerteblod i Petit Podium, så vær lidt varsom med risen ;)

Sidste frist for at deltage i konkurrencen er den 30. april 2012 hvorefter vinderen offentliggøres på vores Facebook side og desuden også får direkte besked.

 1. Karoline Andersen siger:

  Den der myresluger vil jeg meget gerne vinde, fed præmie

 2. Anja Winther siger:

  Har lige liket Petit Podium’s facebok side. Jeg har fulgt It’s Fashion baby et stykke tid, hvor jeg har samlet inspiration til bl.a. indretning af mit kommende barns værelse. JEg har termin med mit første barn den 27. Maj, og som førstegangsmor, er det fantstisk, at andre har mod på at dele deres oplevelser.

  Jeg kommer helt sikekrt også til at bruge Petit Podium! det er super fedt med et samlet site!
  mange hilsner
  Anja

 3. Anita palsmar siger:

  Jeg elsker at være mor, elsker mine børn og jeg elsker mode. Er sikker på at Petet Podium, bliver en blog jeg MÅ følge. Indtil nu er den ihvert fald fedt. Tak for det…:-)

 4. Anina Dam siger:

  Spændende blogs i hver især har.. Jeg glæder mig til at følge jer og blive inspireret her på Petit Podium..

  Hilsen Anina, mor til tre dejlige tøser..

 5. Jeg elsker at få inspiration til indretning – glæder mig til at se mere på Petit Podium :-)

 6. Rikke R siger:

  4 ynglingsblogs samlet 1 sted, fantastisk:-)

 7. Mathilde oeh siger:

  Nu har jeg fuldt alle jeres blogs i længere tid og synes at petit podium er et super initiativ :) og spændende med forskellige månedlige temaer!
  Som mor til 2 lækre poder glæder jeg mig til og følge pp. Og håber selvfølgelig at myrerslugeren flytter ind hos os.
  Hilsen Mathilde

 8. Kristina Bech Iversen siger:

  Jeg liker jer på facebook og følger jer alle 4 via bloglovin.. :-)
  Hvor er det flot at i har slået jer sammen.. :-) syntes rigtig godt om.. :-) :-)

 9. Barbara siger:

  Det ser rigtig godt ud. Glæder mig til at finde mere inspiration til mine børn og mig selv (men det gør min mand nok ikke!!).

 10. Det er en virkelig fed ide med den nye side der samler 4 fantastiske blogs.

  Glæder mig rigtig meget til at følge den, i er med det samme tilføjet på bloglovin.

  Krydser fingre for jeg vinder:)

 11. marianne siger:

  Sikke en fin blog I har fået lavet. Dejligt med en masse inspiration, som jeg bestemt får her. Flot design og overskuelig blog. I har ihvertfald fået en fast læser her!

 12. Stort tillykke med jeres nye platform, det virker til at være et rigtig spændende samarbejde i har fået gang i her :) Og ikke mindst som kommende mor til en lille baby, så vil jeg da glæde mig over at kunne finde jer her samlet :D Ser meget frem til at se hvad i har at byde på udover jeres blogge hver især selvfølgelig :)

 13. Line Karup siger:

  Sikke en dejli samling af gode inspirerende blogs.. jeg følger jer alle for inspiration osv der passr godt til mig der har to små børn. Glæder mig til at følge med og krydser fingre for at vinde denne myresluger der ville være alletiders til mine børns nye legeværelse!:-)

 14. Katrine siger:

  Hvor er det skønt, at mine 4 mest frekventerede blogfavoritter endelig er samlet! Glæder mig til at følge petit podium og jeres videre udvikling af portalen.
  Når det er sagt, er jeg ret lun på den myresluger!

 15. Spændende projekt som jeg glæder mig til at følge :-)

 16. Har selvfølgelig liket jer på FB. ;)

  Jeg har ventet noget tid på at dette samarbejde kom op at køre – synes det længe har ligget i kortene at I ville/skulle starte jeres egen lille platform og jer synes det er så cool, I nu har fået det gjort! Siden er virkelig flot og tiltalende..

 17. Malene siger:

  Årh hvor har jeg ventet på det her. Efter I alle flyttede på eget domæne, har jeg været så nysgerrig omkring, hvad I havde fundet på. Og så er det, det her hyggelige fælles hjem. Jaa.

  Jeg er ikke selv mor, men følger jer alle fire, fordi I er så inspirerende på hver jeres måde. Jeg glæder mig til at følge jer her nu.

 18. Fantastisk at I er blevet samlet i dette univers. Fantastisk grafik og overskuelighed – elsker det allerede!

 19. Det ser så fint ud det hele! Og passer så godt til jer :) Jeg følger jer alle i forvejen og glæder mig til også at følge med her. Selvfølgelig har jeg været forbi både Bloglovin’ og Facebook! (jeg vil jo ikke gå glip af noget!)
  Myreslugeren ville være fin at præsentere min nevø for :)

 20. Louise siger:

  Tillykke med realiseringen af jeres projekt! Dejligt med en samlet side til blogs om både mode og børn.

  Og som kommende mor vil jeg naturligvis gerne vinde den fine myresluger :)

 21. Tillykke med den nye platform! Jeg er allerede begejstret :)

 22. Sophie L siger:

  Stort tillykke med den nye platform, fedt og beundringsværdigt at i sådan tager skeen i egen hånd.

  Jeg så håber lige jeg kunne vinde myreslugeren.

  God vind de damer.

 23. Anne Katrine siger:

  Stort tillykke med den nye platform, jeg vil glæde mig til at følge med i udviklingen, det hele ser allerede super godt ud! :)

 24. Hvor er det bare flot og spændende, og at I endelig at går i luften. Er sikker på at jeg vil hente inspiration, tips og tricks derinde til både mor og barn!

 25. Anne N. siger:

  Jeg synes det er rigtig sejt, at I har lavet jeres eget lille bloggernetværk! Selvom jeg ikke har børn endnu og ikke lige planlægger at få det, har jeg fulgt tre af jeres blogs i lang tid, og synes det er hyggeligt at følge med. Håber dog også, at I vil bevare alle jeres indlæg om mode for seje unge kvinder – men det er jeg nu sikker på.
  Hvis jeg vinder, kender jeg verdens fineste lille pige, der vil blive den glade modtager :)
  Glæder mig til at følge jer!

 26. Fantastisk blog I har lavet, SÅ fin og meget relevant. Bobles dyrene er et stort hit herhjemme, og myreslugeren vil blive elsket. Kh Anne Sophie

 27. Super god ide!! Jeg følger jer alle tæt også via facebook!! Jeg kan rigtig godt lide jeres design og opsætning!! Glæder mig til at følge jer her også…

  Venligst!

 28. Lise Grønkjær siger:

  IHh, hvor spændende. Har efthånden luret jer lidt over skulderen i nogen tid efter anbefaling af Guldlog…
  Det ser så fint ud so far, kan kun blive et givtigt samarbejde I har gang i her.
  Good luck, Lise

 29. camilla siger:

  Hej alle sammen

  Utrolig godt stykke arbejde og en fantastisk ide, for bare fordi man er blevet mor, så betyder det jo ikke at man hopper i camping habitten og bilka uniform, og glemmer interessen for mode, som jo nu ikke kun gælder mode for voksne, men i høj grad også børne mode.

  Og genial ide at lave jeres egen platform i stedet for at melde jer under bloggers delight fanen som jo efterhånden er et misk mask af blogs.

  Håber jeg får lov til at vinde

  Hilsen Camilla

 30. Christina siger:

  Tillykke med platformen.

  Jeg har faktisk længe savnet et sted med lige præcis jeres fokus. Så jeg kommer nok til at besøge jer tit!

  Og da jeg netop er gået i gang med at indrette børneværelse til nr. 2 der kommer til august, vil jeg også meget gerne vinde jeres konkurrence.

 31. Hvor er det fed i er gået sammen :) )

  I er nogle seje kvinder og mødre :) stort tillykke med jeres nye hjem :)

 32. Janet Nielsen siger:

  Stort tillykke med den nye platform, sæt ser fantastisk ud og glæder mig til at de udviklingen . Kan ikke sig andet end myreslugeren falder i rigtig god jord hos mig som forældre og håber da jeg vinder den. Venlig hilsen Janet

 33. Christine siger:

  Tillykke med den super fine side – glæder mig til at læse mere og vinde myreslugeren :-)
  Har liket på facebook.
  Mvh Christine

 34. Elisabeth siger:

  Tillykke med den fine baby! Det er et smukt og flot design :-)

 35. Maiken siger:

  Tillykke med det. Elsker alt det i beskæftiger Jer med, så det vil jeg hygge mig med at følge! Og designet er så flot!
  Jeg har et lille håb om, at i ikke bliver alt for: Pigeting er lig med lyserød og noget med dukker, og drenge skal have blåt og lege med biler. Synes ikke det passer til et site med moderne mødre. I bedste mening;-)
  Mvh Maiken
  P.s Håber jeg vinder Myreslugeren:-)

 36. Anne Louise Haack Andersen siger:

  Hvor er det en flot platform! Super lækkert design – helt le petit prince-agtigt! Jeres indlæg er spot on og superinspirerende til fashionistamødre med pixipartners in crime. Glæder mig rigtig meget til at følge jer!

  :-) Al

 37. Tenna kreipke siger:

  Hvor er det en lækker blog i har, den glæder jeg mig til at bruge mange flere timer på at dykke ned i og følge fremover

 38. louise kierkegaard siger:

  Stort tillykke med siden..

  Jeg blev nr. 51, der liked på facebook :-)
  Jeg har ivrigt fuldt med i jer alles blogs siden den fantastiske julekalender i lavede :-)

  Jeg er spændt på at se hvad siden bringer :-) og en give away fra bOBles er slet ikke en dårlig ide. Den ville
  vi blive meget glade for herhjemme.

  Vh Louise & Sofia 9 mdr.

 39. Cæcilie M.S. siger:

  Fantastisk initiativ – glæder mig til at følge jer alle 4 fra jeres helt egen flotte platform! Stor respekt til det arbejde I har lagt I det :) Som førstegangsmor er det dejligt at have et sted hvor man kan finde inspiration – både til mor og barn! Glæder mig til at følge jeres og Petit Podium’s udvikling!

 40. Det er simpelthen så praktisk at have jer samlet på et sted :-)

  Jeg vil skynde mig at “like” jer.

  Hilsner fra Stine

 41. Super god ide :-)

 42. Spændende med jeres nye platform! Glæder mig til at følge med jer hér og se hvad I finder på :) God vind – liker straks jeres nye Facebook-side også :)
  Bedste hilsner,
  Maria

 43. Thilde siger:

  Nøj hvor er den sej den myresluger!! Ville passe perfekt til min datter!

 44. Marianne Nielsen siger:

  Jeg kendte ikke til petit podium men glæder mig til at følge jeres side på fb.

 45. Jannie siger:

  årh, denne ville passe perfekt til mine tvillingepiger – så er der noget til begge. Siden her virker rigtig god med masser af inspiration til børneværelser i vores nye hus som vi snart skal bygge!!

 46. Kristine siger:

  Wauw, tillykke med Jeres nye sted!
  Glæder mig til at følge med og se hvad I har at byde på i den kommende tid.

 47. Marlene Tofterup siger:

  Min tumleglade halvtandetårige Storm, ville med garanti få mange sjove timer ud af myreslugeren! – og moderens æstiske sans ønsker sig den i de grålige farver ;)

  Lækkert med et samlet site!

  /Marlene

 48. Mette Maul siger:

  Jeg synes det er super I endelig laver en fælles side – det er godt tænkt :) Jeg har fulgt It’s Fashion, baby længe, og de andre siden jeres fælles julekalender, og det er dejligt at I nu er samlet. Held og lykke med det!

 49. Louise siger:

  Jeg har hidtil kun fulgt Guld.log trofast. Paven er født dagen før min datter, og så er man jo nærmest i familie…eller noget. Petit Podium er et fint tiltag, og jeg takker for at 4 skønne kvinder med fantastisk smag og god stil vil gøre det hårde benarbejde og søge nettet og verden tynd for små og store ting til mig og mit barn. Jeg spår jer en stor fremtid…og en lille ruin for min pung :)

 50. Hvor ser det fint ud:) og dejligt at have jer samlet;) krydser fingre for den fine give away! Den rosa er jo som skabt til min lille Rosa;)

 51. Mette Skovgaard siger:

  Tillykke med jeres nye barn! Det er intet mindre end FANTASTISK!!! Jeg er helt vild med jeres platform, og glæder mig til at følge jer alle 4 samlet.

 52. Julia B. siger:

  Jeg glæder mig at følge med på bloggen – super projekt !!!

 53. Jeg synes, I har fået lavet en skøn blog, som jeg selv og mange andre kvinder kan finde sig selv i. Og så er det jo en kæmpe bonus, at kunne lægge hovedet i blød med god læsning, når hjerteguldet sover ;-)

 54. Michala siger:

  god ide med en nye blog for os mødre/modedyr jeg glæder mig til at følge med.
  jeg vil da også gerne vinde en Myresluger fra bObles

  mvh michala

 55. Hanne w siger:

  Utroligt at I har lavet det jeg hele tiden har stået og manglet, det er jo fantastisk ;) er så hyggeligt at læse om jeres hverdag, når man selv har børn på samme alder..
  Har fulgt jer i laaang tid, men nu det hele bliver samlet, ja så bliver det vist ikke bedre!

  Tillykke med det og godt gået.. Er desuden helt vild med alt det grafiske – smukt!

 56. Har længe fulgt hemmeligt med :) skøn blog, og velkommen på FB! Den uendelige tidsrøver.
  Og ja, bobles er jo simpelthen så ultra lækre, så den her give away kunne jeg ikke lade gå min næse forbi!

 57. Anne-Mette Nielsen siger:

  Uh, jeg glæder mig til at følge med i jeres blog..
  Og den myresluger må jeg bare eje, den er SÅ fed.. :)

 58. Jeg vil gerne være med :)
  Rigtig godt initiativ, og flot er det blevet!
  Jeg synes det er dejligt at følge jer, bl.a. fordi i formår at se godt ud, på trods af at i er mere eller mindre nybagte mødre. Det kunne vi andre lære noget af! Ud med joggingbukserne og ind med moden :) !

  KH Michelle

 59. Louise siger:

  Har fulgt jer hver især længe og har ligeså tidligere kommenteret hvor meget det betyder både før jeg blev gravid, men ligeledes nu her som MEGET snart kommende mor, at få lov til at få indblik i hvordan og hvorledes andre takler både barsel og en hektisk hverdag :-)
  At i har skabt denne platform er ikke overraskende, men super fantastisk og jeg glæder mig til at følge med videre :-)

 60. Marina siger:

  Jeg synes, at det er vildt skønt, at I har taget springet og etableret jeres egen platform. I skriver alle fire med fine og finurlige ord, stor indlevelse og megen integritet, og så er det jo også nemt, at jeg kan starte ved Guld.log og slutte ved Mit Udtryk – ingen glemt på den daglige blogrunde :)

  God påske til alle jer og læserne og så satser jeg på lidt påskeheld, så der kan komme en bObles hjem til os.

 61. Maria Lund siger:

  Jeg følger jo er alle 4, så for mig gør det det hele en anelse lettere :)
  En side, hvor jeg kan få lidt af jer alle 4, og så hver jeres side stadig.. Dejligt :)

  Lækker præmie BTW :D

 62. Game on! Hvor er det godt lavet!!

 63. Som nybagt mor kunne det jo ikke passe bedre med oprettelsen af “Petit Podium” – som ser meget lovende ud! Jeg følger i forvejen jeres blogs, og synes det er fint de nu er samlet et sted, og så med ekstra indlæg med baby/børne fokus. I like! Vil meget gerne vinde myreslugeren til min lille søn.

 64. S.Kamper siger:

  Uhh, hvor er det fantastisk med dette nye blogger-comunity, som Danmark på alle måder har manglet inden for dette område. Har fulgt alle jer fire bloggere i lang tid, så det er helt genialt, at I nu er samlet under et tag også. Lige hvad en mor in spe (som lige er gået på barsel) har brug for. SÅDAN piger :) Glæder mig til at følge med i fremtiden også.

 65. Katrine Frisgaard Gunnersen siger:

  Nej, hvor er den dog fin. Den vil i hvert fald bringe lykke her hos os:) Jeg følger jer på facebook og via bloglovin!

 66. Kathrine Dahm siger:

  Super godt initiativ piger – og mægtig godt arbejde! I ved jo om nogen, hvad det kræver at bringe et nyt lille barn til verden, og tilmed gøre det med stil!

  Herhjemme har lille Niels den fine blå hval, hvorpå han hvinende får reddet sig nogle gevaldige ture – de 7 verdenshave byder på farlige høje bølger og bløde skumsprøjt, men man skal ride hurtigt for ikke at ende i piraternes klør. Man skulle jo nødigt ende i en situation, hvor man bliver nødt til at gå planken ud og ende som hajføde (læs: hoppe fra sofaen og ned i fars kildende arme)!
  En grøn krokodille står højt på ønskesedlen, men en myresluger lyder altså lidt mere fredelig og som et glimrende alternativ – hvis man nu skulle gå hen og blive lidt søsyg ;)

  We liker på face

 67. Carina Hedelund siger:

  Er faldet over Jer ved et tilfælde, men har allerede tabt mit hjerte og glæder mig til at følge jer. Umiddelbart er det jo en fantastisk platform med uundværlig inspiration – for en (næsten) nybagt mor.

 68. Ih, hvor spændende. Jeg vil glæde mig til at læse mere.

 69. Iben Lyck Froberg siger:

  Jeg synes, at hjemmesiden er blevet så fin, og det er så rart at man ikke længere skal kigge hver jeres hjemmeside, men har alt det gode samlet et sted (selvfølgelig med link til alle jeres hjemmesider). Stort tillykke med jeres hjertebarn -det kan I sagtens være stolte af.

 70. Mette K siger:

  Hej

  jeg vil rigtig gerne være med i konkurrencen, jeg har tilmeldt mig som fastlæser på bloglovin.

  Hvad angår jeres fælles platform, så synes jeg den er perfekt. Jeg er gravid og skal være mor for første gang til august og er derfor begyndt at læse flere blogs, som omhandler det at være mor, mode m.m. Jeg læste i forvejen et par af jeres blogs dagligt og de andre to en gang i mellem, men nu er det meget nemmere, når de er samlet.

  Jeg synes ligeledes det er et super fint design i har fået lavet.

  Lige nu har jeg intet ris, det hele er så nyt. Men synes det er super fint.

 71. Karina siger:

  Dejlig inspiration og hyggelig læsning :-) )) og feeeed præmie !!!

 72. Sikke en fantastisk give away, jeg har liked jer på facebook.

  Kommer helt sikkert til at følge jer, fedt at i har samlet alle 4 et sted.

 73. Whats not to like!!?? Jeg synes at alt, lige fra den visuelle identitet, til jeres skrevne ord og tankerne bag projektet er super duper!! Godt gået!
  Og i øvrigt en toplækker præmie som jeg faktisk ikke tror vi kan leve uden:-) ( Har i øvrigt også mange tanker omkring krokodillen, som også er i Sylvesters vugger, den er bare genial!!)
  Kh Ninna

 74. Louise siger:

  Som mor til en dreng på 2 år og inkarneret fashionholic med job de seneste 9 år i modebranchen, er dette forum som lavet til mig! Elsker hele udtrykket omkring jeres nye fælles baby!

 75. Jeres blogge er nye for mig – men glæder mig til at følge med. Elsker ny inspiration.
  Vil rigtig gerne vinde denne Give Away

 76. Camilla siger:

  Min nevø ville bare elske den myresluger <3

 77. Tillykke med den nye baby!
  Det ser lovende ud!

 78. Rikke Corfixsen Whitt siger:

  Jeg har længe fulgt jer alle 4 via Bloglovin’ og synes at det er et super initiativ med en fælles platform. Tillykke med den – glæder mig til fortsat at følge både her og på FB.
  Kh Rikke

 79. Jeg har fulgt jer alle 4 længe, og glæder mig over at I har fundet sammen på jeres eget podium. Jeg er sikker på at der nok skal komme mange brugbare indlæg fra jer.

 80. Stort tillykke med Petit Podium. Jeg har længe fulgt Lisbeths blog, men vil glæde mig til at følge jer alle her. Det er super dejligt med et sted at blive inspireret. Håber at myreslugeren flytter ind hos os :)

 81. Hvor ser det godt ud!
  - Jeg glæder mig i hvert fald til at følge jer :D

 82. Ej hvor en fed giveaway og glæder mig til, at følge jer på facebook :)

 83. Rikke FM siger:

  Jeg syntes Petit Podium er et genialt koncept:) har fulgt flere af jeres blogs ennem længere tid og syntes meget gdt om det nye fællesskab.
  Mine 2 årlige tvillinger eeeelsker bobles dyr, så myreslugeren må gerne finde vejen hertil:)

 84. Vi mødre elsker jo at læse om andre mødre og deres liv, så super initiativ!! Takker :) mine drenge vil elske at få myreslugeren som ny legekammerat!!

 85. Gitte Igidie siger:

  For længe siden slog det mig faktisk en dag, hvorfor Manja og Louise ikke lavede et blogsamarbejde – and here you are… Og har samtidig fået øjnene op for Ann-Sophie og Lisbeth, brilliant :) Super fed visuel identitet og jeg glæder mig til at følge jer samlet fremover, piger!

 86. Anne-Christine Tandrup Lassen siger:

  Da jeg fulgte jeres julekalender og derfor hver dag læste et nyt indlæg fra en af jer, tænkte jeg netop på, hvor godt I komplementerer hinanden – I har hver jeres stil – også skrivestil – men passer rigtigt godt sammen.
  Det virker derfor helt perfekt, at I nu har en fælles platform – og den vil jeg glæde mig meget til at følge :)

  Og så er det jo tydeligt, at I har lagt mange gode tanker i både opbygning, tema og design.

  Tillykke med resultatet af det hårde arbejde!

  • Anne-Christine Tandrup Lassen siger:

   Hov, noget helt andet er, at MitUdtryk mangler i headeren(?)/den øverste bjælke på min computer (en notebook). Er det bare hos mig, eller er det en fejl – en glitch i The Matrix eller noget (ja, jeg er lidt nørdet af og til ;) )?

 87. Susanne siger:

  vil gerne deltage.Skal snart have et barnebarn,det ville være en rigtig fin gave.

 88. Lykke Hoffland siger:

  Kære seje iværksætter-mamas. Sikke en fin platform I har udformet. Jeg glæder mig meget til at følge den, og ville virkelig elske at vinde myreslugeren :-)

  De bedste hilsner og vind i sejlene,
  Lykke.

 89. Helene Braüner Bisgaard siger:

  Det er rigtig smart og praktisk at følge flere blogs samlet. Det har jeg ikke hørt om før, men er heller ikke så godt inde i blog-verdenen. Har først for nyligt oprettet min egen. Glæder mig til at følge “jer”.

 90. Forfriskende med et nyt bloggersamarbejde – i stedet for bloggers delight ;-)
  Jeg er trofast læser hos tre af jer.
  Og nu krydser jeg fingre for, jeg vinder :-)

 91. Genial blog :D
  Og min datter på 15 måneder ville ELSKE den myresluger !

 92. Connie Kjær siger:

  Elsker mine børn, elsker jeres børn, elsker bOBles, elsker jeres blog! Mine børn har fået de yndige kælenavne Lille Fisen (4 år) og Fedesen (10 md) Nu er Fedesen ved at blive stor og fisen bliver ved med at sige at jeg ikke må drille lillebror og kalde ham fedesen, derfor ville en bObles myresluger være det perfekte træningsudstyr for Fedesen så han måske en dag får et sødere kælenavn!

 93. Ihh… det er da helt vildt.. :) Sådan en fin en kunne vi skam godt bruge herhjemme. :)

  Synes det er en rigtig fin side I har fået lavet, og vil da kigge forbi ofte, efter gode ideer, og måske lige bruge dankortet “lidt” … :)

  Kh marianne

 94. Jeg synes at jeres blog ser så skøn ud. Glæder mig til at følge med – et forum hvor man må læse om babyer, mode og alt hvad der hører til livet som mor!

 95. Jytte Takahashi siger:

  Den der myresluger vil mit første barnebarn elske <3

 96. Jeg følger med via Bloglovin.

  Petit Podium er jo noget helt nyt – jeg mødte konceptet inde hos Guld.log da nyheden blev præsenteret i et indlæg :)
  Jeg kan godt lide pp og synes det er rart og forfriskende at få ‘samlet’ mine yndlings bloggere m/børn – men jeg savner nu stadig en eller to bloggere med børn i den mellemstore alder (6-12 år). Blogland svømmer snart over med babyer (hvilket er lækkert!) men jeg kunne godt trænge til lidt inspiration til Arvingens aldersgruppe :)

 97. STORT TILLYKKE med Petit Podium! Jeg har fulgt Guld.log over Bloglovin’ i over et år, og finder jeres platform utrolig interessant på trods af jeg ikke selv har børn! Hvis jeg er så heldig at vinde, så skal præmien gå til min petitte fætter på 3 mrd. :)

  Kærligst Marie <3

 98. Tillykke med det nye sted ! Det er en skøn ide :) jeg følger allerede jer alle fire, så glæder mig til at se hvad der kan ske herinde – er allerede begejstret !

 99. Mette T siger:

  Jeg følger med via Facebook. Jeg synes det er flot arbejde I har gjort her, men savner også lidt til de lidt større børn 4+.

 100. Jeg synes simpelthen, at det er så fin en hjemmeside!! Man kan sagtens mærke, at I har brugt rigtig lang tid og mange kræfter på det. Det er et super initiativ, ikke mindst tænker jeg at det må blive en helt fantastisk rejse for jer at prøve dette projekt af. Jeg håber virkelig, at I får opfyldt jeres drømme med projektet! :)

  Skulle jeg komme med ét kritikpunkt, så er det, at jeg ville ønske der var endnu mere af Jane Stubs fine illustrationer drysset rundt på hjemmesiden…

  Og så tænker jeg at det kunne være rigtig fedt med sådan en leverandørguide – altså, hvor I opsamler links til alle jeres yndlingsbutikker i ét sted… eventuelt kombineret med links tilbage til de blogindlæg som I selv har skrevet, med anmeldelser, etc. Blot en idé, den er selvfølgelig tidskrævende, men jeg ville *elske* sådan en oversigt med produkter og butikker, sirligt udvalgt af jer skønne kvinder! :)

 101. Annemette siger:

  De dyr fra bObles ser altså bare fantastiske ud :)

  Jeg har fuldt jeres fire blogs i længere tid og holder særligt meget af, at I skriver om alt i jeres hverdag – mode, baby, rejser, drømme osv. osv.

  Det er rigtig dejligt at I nu er samlet alle fire og jeg synes ideen med et månedligt tema lyder som en god ide – jeg glæder mig til at følge Petit Podium ind i fremtiden!

 102. Nej hvor ville jeg gerne vinde dem, de er fantastiske til ungerne, eller i mit tilfælde ungen!

  Kig forbi mine 3 giveaways

 103. Laura G. siger:

  Jeg havde nok set det komme at I fire piger ville indgå i et samarbejde sammen, men at I selv ville stå for ALT – der overraskede I alligevel! Fantastisk fedt. Det er en fornøjelse at være læser hos jer!
  God vind fremover – jeg vil i hvert fald følge jer!

 104. Louise siger:

  Den vil jeg meget gerne vinde :)

 105. Karina siger:

  Det her er virkelig perfekt! Jeg har længe fulgt jer alle på bloglovin og nu følger jeg selvfølgelig også jeres alletiders samlede podium:-) er selv næsten lige blevet mor :-) …så jeg håber selvfølgelig at vinde præmien til min lille, skønne søn!

 106. astrid sommer siger:

  Jeg er vild med bObles forskellige tumledyr, de er helt geniale og de bliver vitterlig brugt til næsten alle mine drenges lege. De ville være ellevilde med sådan en myresluger :-) Jeg er vild med Petit Podium, I har et super flot layout, og så er det både nemt og logisk at finde rundt i alle de gode sager I skriver om herinde! Tak for det!

 107. Ih… En lækker præmie, som jeg MEGET gerne vil være den heldige vinder af! :-) Så derfor har jeg både “liked” Petit Podium på Facebook og valgt at følge jer på Bloglovin.

  Jeg har længe fulgt Guld.log og It’s Fashion, Baby! og er nu lige blevet introduceret for denne side også. Da jeg selv er gravid og skal føde om en måned er emnerne børn, mor og mode LIGE NOGET FOR MIG! Og da denne blog er et produkt af Guld.log og It’s Fashion, Baby! kan det da KUN blive godt! Jeg glæder mig til at følge jer og læse om hvad der rører sig indenfor jeres (og mine) interesseområder.

  Mvh.

  Jeanet

 108. Jeg følger med på Bloglovin’ og vil MEGET gerne vinde den nye Bobles. Dem vi har herhjemme bliver flittigt brugt af stor som lille – de er bare så skønne!
  Har intet ris til Jer – blot et lille hep og at jeg glæder mig til at følge med fremover..

 109. Dorte Nysom siger:

  Tillykke med den nye platform, jeg glæder mig rigtig meget til at følge jer alle :-)

 110. Linda johansen siger:

  Endnu et fantastisk sted at samle inspiration til drengenes værelse og samle gode ideer til lillesøster:-). Hun vil elske dette nye boblesmøbel:-)

 111. Nastassia J. siger:

  Hej,

  Super fantastisk præmie, jeg følger jer på facebook og håber på at jeg og prinsessen bliver de meget heldige vindere.

  Ha en skøn påske,

  Kh Nastassia

 112. Jimmi Jensen siger:

  Hej,

  Jeg er med på Facebook :-)

  Min datter og jeg krydser alt hvad vi kan og håber den skønne myresluger ender hjemme hos os, den ser da intet mindre end fantastisk ud. Vi kan helt sikkert få mange sjove timer til at gå med at lege med den.

  Mvh Jimmi

 113. ASTRID JENSEN siger:

  Hej,

  Jeg er med på jeres facebook side, og har idag delt siden.

  Jeg ønsker mig meget at vinde denne skønne myresluger til den sødeste lille prinsesse.

  Super fin side, jeg glæder mig til at følge jer.

  Go Påske.

  Kh Astrid

 114. christina siger:

  Bliver spændende at følge jer på fb. Har i overvejet en lidt ældre målgruppe? Måske til 10 år?

 115. Ina Christensen Volder siger:

  Fantastisk præmie! Vi har allerede et stk elefant og krokodille i husstanden, som med garanti gerne vil have selskab af en myresluger:-) :-)
  Stort tillykke med Petit Podium. Dejligt samarbejde I dér har sat i gang:-) I er en stor inspiration!

 116. Eva K. Jensen siger:

  Det nye dyr i flokken ser vældig interessant ud. Min dreng vil elske at kunne tumle rundt med den.
  Jeg mangler seriøst et sted, hvor jeg kan læse om nyt gear til drengen herhjemme og gode indlæg fra andre mødre. Hvis disse to betingelser kan opfyldes, har I jer en fast læser her :D

 117. Britt West siger:

  Super cool ide at samle alle fire blogs på en side – er sikker på, at det bliver en succes. Det ser i hvert fald lovende ud so far :-)
  Er vild med den nye myresluger fra bObles – den er da for skøn, og jeg krydser fingre for, at jeg bliver den heldige vinder :-) God påske….

 118. Lissi Staunstrup Olesen siger:

  Først og fremmest tillykke med jeres cvr nummer.
  Det ser ud som en spændende side i har gang, jeg glæder mig til at følge den fremover.
  Og ikke mindst så elsker vi bObles, så myreslugerne er mere end velkomne herhjemme.

 119. tina merete skovgaard pedersen siger:

  fantastisk at kunne følge med jer både på fb og på blokken det skal jeg nok få rigtig meget glæde af, og er jeg sikker på mange andre også gør..

  og fantastisk præmie i kører med nu, den ville mine 4 drenge, helt sikkert blive helt vilde med så må da krydse finger for lidt held

 120. chokofia siger:

  Glæder mig til at følge jer på både bloggen og FB. :)

  God Påske …. :)

 121. Karin Christensen siger:

  Jeg glæder mig til at følge med her på bloggen og er medlem af jeres facebook side:)
  ville elske at vinde den søde myresluger til Angelina. De har fået bobles i vuggestuen og hun er helt vild med dem så jeg kunne rigtig godt tænke mig noget af det til hende herhjemme også
  Rigtig god påske
  mvh
  karin

 122. camilla halberg siger:

  ♥ Jeg glæder mig til at få tid til at læse mere :) I de her påskedage med 3 børn hjemme er der ikke meget tid til alle de sjove ting moren gerne vil :-D Men glæder mig som skrevet til at læse nærmere :)

 123. Jytte Takahashi siger:

  Petit Podium er spændende at følge, især fordi jeg snart skal være mormor for allerførste gang :D Der er sket meget siden mine børn var helt små

 124. laila bindzus siger:

  hej og god påske
  og lige til det andet ja så ville det da være skønt at vinde den hilsen laila

 125. Tove Edvardsen siger:

  LIker og deler på facebook :)

 126. Det er jo en alt i en!
  - selv for en vordende mor til nr. 3:-)
  Elsker inspiration og Jeres kombination rammer plet.
  Glæder mig til at følge Jer og blive inspireret.
  På forhånd tak!

  P.s. Myreslugeren vil bringe stor glæde hos min søn på 4 og min datter på 3!
  Skøn præmie!!!

 127. julie lillegaard siger:

  Jeg har fulgt jer alle fire længe og jeg synes, det er toppen af poppen at have jer under samme pæne tag nu! Det gør det endnu lettere og mere ligetil at få sig daglige skud inspiration, eftertanke, hygge, glæde, overskud og hvad der ellers er at hente hos jer!

  Jeg er vild med, at jeres første tema er indretning. Vi står netop overfor indretningsmæssige udfordringer af dimensioner, da mine piger på hhv. 11 måneder og snart 2,5 år skal til at dele verdens mindste børneværelse, så vi glæder os til at få masser af inspiration til deres “nye” værelse!

  Vi er vilde med bObles og har allerede hvalen, krokodillen, fisken og kyllingen. Den store er dog ikke meget for at dele med sin lillesøster, så det ville være skønt at vinde den fantastiske myresluger til lille Nanna!

  Tillykke med det fine nye podium! Og god påske til jer alle!

  KH Julie

  Ps. Jeg bli’r aldrig gode venner med Bloglovin’ men følger jer på facebook! Det fungerer perfekt!

 128. Gitte Frigaard Nielsen siger:

  Ihhh så fandt jeg også jer, skøøøøønnnttt. Har straks tilmeldt mig alle steder og glæder mig helt vildt til at følge jer. Jeres side ser rigtig spændende ud, den vil jeg straks gå på opdagelse i;0) god påske

 129. Julie Nagel-Udsholt siger:

  Jeg har længe været meget glad for jeres 3 individuelle blogs, og at i har lavet dette sammen gør det da bare endnu bedre :-) Elsker indblik i jeres verdener. Toplækre inspirerende mødre! :-) Blandingen af hverdagsliv og top lækkert designtøj gør i så godt :-) ¨
  Held og lykke med Petit Podium :-)

  -Julie

  ps. jeg følger jer over det hele ;-)

 130. Pia Hansen siger:

  Tillykke med den nye platform

  hvor er det skønt at blive inspireret af jeres gode ideer :-) Glæder mig til at følge Jer endnu mere og se hvad det næste er i finder på, jeg er dybt imponeret over hvor kreative i er, det kunne jeg godt bruge noget af ;-)

  jeg ville elske at vinde den skønne BObles Myresluger, da jeg har tvilling drenge der er hyper aktive og elsker alt med kravl og klatre og flytte rundt på ting, det ville være det helt ideelle til mine 2 drenge :-) Men desvære har vi ikke selv råd til at købe BObles Myresluger, så vi håber at være heldige at vinde :-)

  jeg følger jer selvfølgelig også på Petit Podium, Bloglovin, og er 100% også facebook fan af jer, og deler alt det skønne jeg kan på jeres side

  Ønsker jer en rigtig dejlig og god påske

 131. Tak for fed inspiration – vil bestemt fortsætte med at følge jer :)

 132. Laila Holdt siger:

  Jeg har liket FB-siden og følger bloggen :)

  Vil elske at vinde, min datter synes Bobles er helt vildt fede, vi har bare ikke lige haft midlerne til, at anskaffe os en selv endnu :)

 133. Camilla H siger:

  Liker både på bloglovin & facebook :-)

  Godt koncept I har fået bygget op – jeg vil helt sikkert kigge forbi jeres blog til inspiration til vores lille hjem :-)

  God påske :-)

  /Camilla

 134. Dorthe K siger:

  Tillykke med jeres lille ny “baby”:-) Glæder mig til at følge jeres fælles projekt!

 135. Emilie Gorrissen siger:

  Som pæd og fys værdsætter jeg de fysiske udfordringer som tumledyrene giver mulighed for! Der er også fokus på de psykiske, da dyrene stadig kræver fantasifulde børn der tænker udenfor boksen!
  Sidst men ikke mindst elsker designfanarikeren i mig disse dyr, da de kan stå fremme og stadig pryde mit hjem:)

 136. Emilie Gorrissen siger:

  Hov var så optaget af dyrene at jeg glemte jer:P
  Jeg synes det er fedt når flere borgere kan samles så flere vinkler og meninger kommer til udtryk!

 137. Årh hvor er den fin <3 den ville mine to krudtugler elske :)

  Tillykke med jeres fine nye side :)

 138. Michala siger:

  Hvor er det SKØNT at i alle er samlet under samme tag!! Tillykke med det de damer og pøj pøj fremover, det kan kun blive en succes :-)

 139. Gitte Sommer siger:

  Super super fed side i har jer – dejligt med inspiration. Elsker jeres kreativitet. Glæder mig til at følge jer. Jeg er både med på facebook og på Bloglovin – ser frem til at se mere fra jer

  Myreslugeren må rigtig gerne bo her. Med 3 banditter på hhv 6, 4 og 16 mdr og med ham på 4 der er hypermobil og har ekstra brug for tumling ville det være helt perfekt. Er sikker på de to andre også ville få stor glæde af den

  God påske

 140. Nønne Bjerre siger:

  Meget inspirerende side! Glæder mig til at følge den (og til at vinde bobles myreslugeren!)
  God påske!

 141. Glæder mig til at blive inspireret til børneværelset, vi skal have løst et problem eller to hen ad vejen og håber/ ved vi kan finde løsningen i jeres blog :-) Vi elsker bobles hos os. De bliver brugt til tumlen, jorden er giftig, hjælp til at komme op på øverste hylde, borde, stole og nøj hvor ville det være skønt med en ny myresluger at tumle på og med.

 142. Rie Ravnholdt Frederiksen siger:

  Super skøn blog i har, dejlig at læse om andre møders ideer og problemer. Mega lækker præmie i har skaffet, ville være skøn til min datters værelse.

  Har selvfølgelig liket på Facebook

 143. Eva Sørensen siger:

  Oh, jeg vil gerne være med her:)

 144. gitte nielsen siger:

  Syntes det lyder som et rigtig spændende projekt at i har slået jer sammen :0) kan der kun komme noget godt ud af..

 145. Katrine siger:

  Som kommende førstegangsmor og fan af bobles vil jeg blive super glad for denne gave/præmie:)
  Jeg er vild med jeres koncept, glemmer tit en blogs navn og på denne måde går jeg ikke glip af nogen af jer! Dejligt!!

 146. Rikke Aeris Neipart siger:

  Skøn præmie. :)
  Jeg ønsker at være med og håber at blive en af de heldige vindere :)

 147. Jeg synes det er super kreativt fundet på !

 148. Dorthe siger:

  Fed blog, glæder mig til at følge med fremover :)
  Også ville det da være fantastisk, at vinde myreslugeren ;)

 149. Petit Podium skal nok blive til noget stort. Børn og mode er jo de fleste kvinders favoritter her i livet! Som både vordende mor og kommende husejer, vil en myresluger bestemt gøre nytte ;-)

 150. Jeg har fulgt jeres blogs hver for sig – og gør det stadig. men nu er det da bare fedt at der er kommet et nyt til hvor jeg kan blive inspireret. Tak!

  Jeg har liked jeres FB side :o )

 151. Den nye blog er SÅ meget oppe i tiden og lige noget for mig – takker!! Vill viiiiildt gerne vinde myreslugeren til mine to drenge :)

 152. birdie siger:

  Jeg synes så godt om den nye baby..Elsker når tingene er samlet, for så har jeg også chancen for at få læst på både blog og facebook..Så stort tillykke med den nye platform, og ikke mindst en fin facebookside ogs.

  Ja, jeg er jo meget begejstret for bObles, og det skyldes især, at de er så gode til vores guldklump på fem år, som er autist i svær grad..Han er så dygtig teknologisk set, men han har endnu ikke knækket koden til sproget..Han kan sige bitte korte sætninger og ord..Derfor er indsatsen også stor, for at få ham igang..Og det er både ved talepædagog, til ridning, og så trænes der balance på alle måder..Erfaringer er, at jo bedre der arbejdes både grov og finmotorisk, jo bedre sproglige forudsætninger..Og da mangler vi alt, for han vokser jo, og kræver større udfordringer..Vi har enkelte bobles, men kan bruge flere for at udfordre ham på alle måder..

  Så jeg håber at kunne give ham / os en ny udfordring..

  Påskehilsen Birthe Rostgaard Nygaard

 153. Er normalt ikkeden store blogger men petit podium har virkelig fået mig op sf stolen. Tak for lækker blog :-)

 154. Jytte Takahashi siger:

  Alle tiders gode legetøj til mit første barnebarn ;)

 155. dette er da det fedeste dyr EVER fra bObles. Mega kær og så mange funktioner i en. Ers så vild med at det er tre møbler i ét. Min søn ville bliver ellevild med dette seneste dyr på stammen. Krydser fingre gor vores held springer ud denne gang!

 156. Akis beligiannis siger:

  Synes Der er mange rigtig gode ting ved jeres site. I virkermeget seriøse og man får lyst til at se på blogs og links, med spændende emner. Hvis jeg skal komme en kritik så synes jeg jeres site er en anelse for tøset. Som mand kunne man godt afvise den ved første øjekast fordi man tænker, det er nok kun noget for piger. Ellers rigtig godt arbejdet.

 157. Akis beligiannis siger:

  Jeres nye side virker rigtig god og seriøs. Gode emner I tager op (og fed præmie). Hvis jeg lige skal give en eneste kritik, så synes jeg at siden er en anelse for tøset. Som mand kan man ved første øjekast hurtigt tænke, det er ikke noget for mig. Ellers rigtig godt arbejdet, indholdet er super. Jeg har linket og delt jeres side på facebook.

 158. Kjerstine larsen siger:

  VI Skal til at flytte i noget større 1 maj, så den ville være perfekt til min søns nye værelse…!

  Jeg har kun ros at give jer. Elsker jeres Blog! I er så skønne og formår at komme ind over rigtig mange spændende emner!

  Stort kram herfra!

 159. Jeg synes det er en rigtig dejlig side I har og jeg har tilmeldt mig både på Bloglovin og FB :-) Glæder mig til at følge med og se hvad I fremover vil inspirere med!
  - og herhjemme ELSKER vi bestemt også Bobles og myresugeren ville i den grad være velkommen her!

 160. Pernille siger:

  Jeg glæder mig vildt til at følge 4 af mine absolut ynglings blokkere samlet i en!:-)
  I giver så meget inspiration og I er faktisk et dyrt bekendtskab at have;-)
  Stort tillykke med siden,har selvfølgelig liked jer på fb og vil elske at vinde bobles.

 161. lærke lyngby larsen siger:

  Kære alle 4. Tager hatten af for jer,- fantastisk stykke arbejde i ligger for dagen med dette vidunder af en baby. Jeg holder utrolig meget af, at læse med og blive inspireret på alle tænkelig måder . . . i giver så megen kreativitet videre og det skal I have TAK for.
  Myreslugeren vil gøre sig godt her i hjemmet, hvor datteren har brug for masser af ekstra motorisk udfoldelse grundet forskellige ben problematikker. og ja så gør det jo heller ikke noget at storebror også kan tumle med – søskendekærlighed!

  Glæder mig til mange timers god læsning i selvskab med jeres lækre baby…………….

 162. Okay, så fattede jeg det – 4 blogge i én.. Jeg plejer bare at følge Guld.log, men den her sammenlægning giver da forhåbentlig anledning til ny inspiration.. Glæder mig til at kikke med.
  Lille ris? Synes altså at reklamen/sponsoren øverst på siden er ret grim, og lidt irriterende – som reklamer nu engang er.. Men det er jo en prioteringssag ikk?

  God søndag :)
  /Tine

 163. Lækker blog!
  Og ville med glæde vinde bObles til min skønne dreng! :-)

 164. Pernille Udesen siger:

  Kære alle 4. Tillykke med jeres nye samarbejde. Fantastisk ide at have fælles platform – jeg følger jer alle og det gør det naturligvis meget lettere. ;) Og fin give-away forresten. Min lille tumling herhjemme ville elske den. Håber jeg er heldig. – fortsæt endelig med fælles giveaways.
  Alt det bedste til jer.
  Kh Pernille

 165. Jeg synes din side er så fiin og du er da så sej og overskudsmor-agtig, hvordan gør du?!:-) Knus

 166. LouiseH siger:

  Så fiin give away!

  Jeg følger jer alle både via jeres nye, superlækre baby og individuelt på Bloglovin – super initiativ, at I har fundet sammen… Det føles meget naturligt! Desuden synes jeg, at det er virkelig gennemført, at I har fået tegnet et SÅ smukt ‘logo’…jeg er vild med det!

  Myreslugeren er mere end velkommen hjemme hos os! Vi skal lege, kramme og hygge om den, det bedste vi har lært;o)

  LouiseH

 167. Louise siger:

  Halløjsa – kan se at jeg virkelig kommer til at skulle sætte grænser for mit bloglæsning :0) der er mange gode timers fordybelse i jeres nye blog! Gad vide om jeg kommer igang med de huslige pligter :0)))

  Jeg skal til at indrette ungernes værelser. To friske drenge på 2 og 4 år. Myreslugeren vil passe genialt på begges værelser og ham på 4 har virkelig brug for motoriske udfordringer :0)

  Glæder mig til at følge jer

  :0) louise

 168. Betina siger:

  Super mange gode blog indlæg. Det fede er at de er blandede, så der er lidt til en selv og lidt til den lille pode derhjemme. Det er dejligt at blive mindet om sig selv, for man kan nemt “drukne” i mor-rollen, hvor det hele går op i lillemanden. Sådan kan jeg i hvert fald godt have det. Så det er en rigtig fin kombo I har på jeres site med lidt af det hele. Og faktisk også fedt med en samlet Facebook, så kan man jo lige blive mindet om det derinde når der er noget nyt, hvis man ikke lige får klikket herind hver dag!
  Er glad for at jeg fandt jeres site via bObles…for må jo indrømme at jeg ikke fulgte jer før – men det kommer jeg helt sikkert til nu! Tak for alt den inspiration jeg har fundet indtil videre!:)

 169. Rikke Aeris Neipart siger:

  Skøn give away. Jeg er med :)

 170. Maja Kudsk Jørgensen siger:

  Fin Give Away – den vil jeg gerne vinde;)

 171. Jeg er ny i blog-verdenen – dette er mit andet blog-besøg. Jeg er dog meget imponeret over alt den inspiration, der venter mig. Tak for det. Min skønne dreng på 2 år ville elske at tumle på denne fine myresluger.

 172. Caroline Stormbach siger:

  Jeg “kender” jer hver i sær, så synes det er fantastisk at I er gået sammen. Som mange andre elsker jeg den blanding af mode, børn, livet , indretning osv som i hver i sær beskriver, så det bliver fedt at følge jer et sted. Med en dreng på 4 og en pige på 2 er der to børneværelser der egentlig altid kan shines op, så jeg er glad for jeres tema om indretning af børneværelset. Jeg har selvfølgelig også “liked” jer på Facebook, da jeg i kraft af mit arbejde bruger meget tid der. :) Så krydses der fingre for at ungerne kan glædes med sej Myresluger!

  Stort tillykke igen, til jer alle!
  Mvh Caroline

 173. Stine Sørensen siger:

  så fin blog. Glæder mig til at følge jer.

  Håber dog at i husker noget fint påkældning, indretning mv til os drengemødre..

  Kh Stine

 174. Hej med jer! Tilbage i December, da I havde jeres første fælles konkurrence, og igen i vinters, synes jeg det var SÅ hyggeligt at I havde dannet jeres eget lille blog-fællesskab. At I nu har skabt denne platform er bare endnu dejligere. Jeg blogger selv (meget) lidt om mor, mode, livet som studerende, osv. Derfor er jeg utrolig glad for at flere af mine yndlings bloggere nu er samlet, og at I har så mange ting til fælles med mine interesser.

  Hvis jeg skulle komme med et forslag til et fremtidigt teme, skulle det være at skrive om at være mor på SU ;) Altså – hvordan får man budgettet og moden til at hænge sammen, samtidig med at det skal være praktisk som småbørnsmor. Det er en af de store udfordringer lige pt i mit liv, og jeg ville gerne kunne hente inspiration fra jer.

  kh Christine

 175. Line Lind siger:

  Jeg er storforbruger af blogs. Bruger dem både til inspiration til indretning, mode, kagebagning, opskrifter og rejser. Jeg har to små rollinger, og når de er puttet i seng så surfer jeg. Jeg faldt over siden, fordi jeg søgte inspiration til indretningen af den yngstes værelse, og så kunne jeg da ret hurtigt se det geniale i at flere blogs er samlet ét sted.
  Det med indretningen volder forøvrigt problemer, da jeg jo gerne vil give hende et superfedt værelse med fede ting, men det skal jo først og fremmest være til at lege i og let at rydde op, så kunne I ikke skrive et indlæg med praktisk opbevaring (og også gerne andet en flet, plast og papirkasser)

 176. Tina Malmros siger:

  Spændende side…. Den kommer jeg til at følge fremover :-)

 177. Har liket jeres facebook side – det ser interessant ud, har endnu ikke sat mig så meget ind i hvad jeres side er – men det skal bestemt udforskes!
  Og så ville det ikke være helt tosset med sådan et lækkert boblessæt :)

 178. Nanna Tidselbak Thomsen siger:

  Uuhhh,det ville være en lækker præmie til tøsen på 3 og knægten på 1…:-)

 179. Som mormor til den dejligste 11 mdr gamle dreng er det dejligt at finde denne fine blog med inspiration til forkælelse.
  Jeg ville elske at vinde en myresluger, som rummer så mange muligheder for en lille fyr, som allerede elsker at bevæge sig (og så fylder den jo ikke så meget samlet ind i mellem besøgene).

  Jeg vil fluks linke hertil fra min egen blog!

 180. Mette Walther siger:

  Elsker blogs og er så vild med jeres….
  Jeg følger jer på bloglovin og krydser fingre for den lille myresluger bliver ny beboer hos os….
  Glæder mig til at læse meget mere fra jer…

 181. Jannie siger:

  Hyggelige sider, som jeg helt sikkert vender tilbage til :)

 182. Camilla Hartmann siger:

  Rigtig fedt at i har valgt at slå jer sammen til et site. Vil helt sikkert følge med her inde.
  Og hvis man nu var den heldige vinder af myreslugeren ville det da bare være et kæmpe plus :-)

 183. Lisa Helenius siger:

  Fed og spændende blog, som bestemt er værd at følge :)
  Ville elske at vinde den lækre præmie til min lille Sander – Er sikker på at den vil være en stor hjælp til hans motoriske udvikling, da han desværre er en smule bagud, da han er født for tidligt <3

 184. Tanja Maria Lindskov Appelon siger:

  Har lige liked jeres facebook side og har ikke noget kendskoab til petit padium, men ser frem til at lære jer bedre at kende.

 185. Maria Overgaard Christensen siger:

  Uha den vil vi gerne vinde her hjemme :) Der er 3 aktive børn fra 1½ til 6 år, som dagligt har deres bobles ude på gulvet, så de kan lave baner og andet sjovt. De bruges også i brusebadet, så de kan sidde og blive skyllet uden at falde :) Den nye myresluger er helt anderledes end de andre dyr vi har, så den vil bestemt være en kæmpe lykkegave her hjemme :) Krydser alt der krydses kan :)

 186. StineD siger:

  Jeg synes, at det er et fuldstændig fantastisk univers, I har fået skabt jer sammen. Hatten af for et fornemt stykke arbejde – og jeg glæder mig til at følge med frem over!

 187. I really like, I hope for the best.
  hugs
  Gerda

 188. Ann Kirckhoff siger:

  Sikke en vidunderlig side! Jeg glæder mig rigtig meget til at få surfet mere rundt på den og til at se alle jeres tiltag de kommende måneder. Det er skønt med en side med en ny ide (temaerne). :)
  Og hvilken vidunderlig konkurrene *thumbsup*
  Held og lykke fremover

 189. gitte nielsen siger:

  Jeg syntes i er så seje, i har givet mig meget inspiration til datterens værelse. Vi ville så gerne vinde den søde myresluger herhjemme, i har endnu ikke nogle af de skønne bobles tumledyr endnu. Jeg håber i vælger os og gør min datter meget glad.

  Følger jer begge steder.

  Hilsen Gitte Nielsen
  lumber_love78@yahoo.com

 190. tina merete skovgaard pedersen siger:

  jeg følger jer begge steder , og syns i er fantastiske, i giver så meget nyt inspiration, åhh hvor jeg dog drømmer om den myresluger til mine 4 drenge må krydse finger for lidt held..

 191. Camilla K. Olesen siger:

  Jeg følger selvfølgelig allerede Petit Podium via. Bloglovin’ (også selvom jeg ikke selv har børn), og ville blive ellevild, hvis jeg vandt den fantastiske præmie. Den ville dog ikke skulle gå til mig selv, men derimod til verdens bedste og mest fantastiske niece, som fylder 1 år om 10 dage ;)
  Og hvad jeg synes om Petit Podium?
  - 4 af mine yndlings bloggere samlet i-ét = What’s not to like?
  Jeg synes, at I allerede har fået skabt en skøn blogportal, hvor der både er plads til Jeres forskelle og ligheder. SIMPELTHEN SÅ GODT GÅET! Jeg er sikker på, at I er stor inspiration for mange.
  Og så er jeg vild med tanken om temasektionerne!

 192. suzane ditlev siger:

  den vil gøre glæde hjemme hos os

 193. Maria Pilgaard Nielsen siger:

  Så er der delt og liket på jeres nye facebook side, tilmeldt nyhedsbrev.

 194. helle bøgebo siger:

  mmm dejlig give away , lige til mit lille barnebarn , så jeg x

 195. Jeg synes PP er et fantastisk initiativ!

  Og myreslugeren ville være perfekt til min Axel der snart er en stor dreng på 11 måneder :)

 196. Gitte Henriksen siger:

  Super fin blog og facebookside :-)
  Myreslugeren vil helt sikkert få en skøn plads i vores bObles familie og blive taget vel imod af mine 3 unger :-)

 197. Malene Eriksen siger:

  En spændende side med en masse inspiration :-)

 198. RIkke Qvick siger:

  Men en datter på 4 er der fuld knald på hverdagen og har længe luret på bobles kommen nyhed – den er bare perfekt til værelset når der skal tumles – så håber at vinde den. Dejlig side – nem og overskuelig

 199. Jytte Takahashi siger:

  Et virkeligt spændende forum med gode gaveideer :)

 200. Jeg er vild med de tips man får i jeres blog!! <3 <3
  Og jeg er helt forelsket i bobles myreslugeren!

 201. A. Christensen siger:

  Hvor kunne det være fedt at vinde dette fantastiske nye legetøj! Og super god side i har!

 202. Stort tillykke med den nye platform, jeg vil glæde mig til at følge med i udviklingen, det hele ser allerede super godt ud!
  Vi meget gerne vinde den myresluger,sikken en glæde barnet ville have af den og mange sjove timer med leg. så kan man ikke ønske sig mere
  <3<3 sender straks en deler og håber at være den heldige der vinder <3<3

 203. Charlotte Anna Marie Petersen siger:

  Jeg har først nu set jeres blog, så jeg har ikke fået læst så meget herinde. Men det ser rigtig spændende ud, og jeg ser frem til at læse mere :)

 204. Julia Djenner siger:

  Er nu blevet en fast blog jeg følger med i! Godt gået piger :-)

 205. Kathe Mosbæk siger:

  Lyder som et rigtig spændende koncept – og bliver spændende at følge med i udviklingen af jeres platform :-) )
  Uh, mine børn ville elske myreslugerne…:-) Tumlebasser som de er!! :-) sender deler afsted.

 206. michelle simonsen siger:

  bare fantastisk,, i love it :) bedre kan det ikke beskrives :)

 207. Katja Jacobsen siger:

  Fantastisk give-away! :)
  Efter jeg selv er blevet mor, følger jeg med i vanvittigt mange blogs om børn, det at være mor, og alt det andet det indebærer :P Jeg synes Petit Podium er skide smart, fordi blogs’ne er samlet et sted! :) Jeg kendte ikke alle 4 før, men vil bestemt følge med i hver og en <3
  Mvh Katja – stolt mor til Benjamin og ejer af mange mange bObles figure :P

 208. Akis Beligiannis siger:

  I har været rigtig gode ved oprettelsen af jeres nye side. Jeg kan ikke rigtig sætte en finger på noget negativt. Godt arbejde, skøn hjemmeside.

 209. Tanja Mathiasen siger:

  Sikke en skøn side i har, super sted at få inspiration og hvem vil ikke gerne have det til sig selv og sine børn:) Mine børn ville elske at have den seje myresluger i hytten:)

 210. lilli nielsen siger:

  Jeg syntes rigtig godt om jeres side, i har mange gode artikler som man kan få inspiration fra.

  Jeg håber jeg er heldig denne gang, Det vil være løkken for mine børnebørn at vinde denne myresluger.

  Hilsen Lilli Nielsen

 211. Louise Kragh siger:

  Rigtig fin side og fed præmie mine unger vil elske

 212. Petit Podium er et superfint initiativ, og jeg glæder mig til at følge jer. Jeg har dog et spørgsmål, for når jeg læser bloggen på IPad, så kan jeg ikke se Mit Udtryk i den øverste bjælke. Er det mig, der gør noget galt?
  Held og lykke, Kh Mette

 213. Hanne Juhl siger:

  Flot arbejde. Synes det er lækkert og spændende at følge jer her. Masser af god information. Har liket på facebook og glæder mig til at se mere til jer. Hanne

 214. Fantastisk ide, dejligt med jer alle samlet ét sted :)

 215. Line Nielsen siger:

  Myreslugeren ville falde i rigtig god jord herhjemme, både ved mine egne børn og mine dagplejebørn, krydser fingre :)

 216. daniel nielsen siger:

  Det er meget spændende læsning og den del inspiration til vores datters værelse har jeg taget med fra jeres blogs og der kommer sikkert også mere til

  Bobles har vi intet af men vil da gerne starte med at modtage denne søde myresluger

  Daniel Nielsen

 217. Maria Hansen siger:

  Følger jer på facebook og synes det ser spændende ud. Jeg kan rigtig godt lide jeres Billeder/tegninger.
  Myreslugeren må gerne flytte ind her. Har to piger på en på 4 år og en på 18 måneder der nok skulle holde den igang. :-) God weekend! Maria

 218. Lone Nielsen siger:

  Mine børnebørn ville elske mig over alt, hvis jeg kom med denne til dem! Og jeg har været rundt at se på jeres side og har delt den med venner og familie… det ser ud til lige at være noget for min datter.

 219. Charlotte Mowitz siger:

  Er helt ny her på Petit Podium, men glæder mig bestemt til at undersøge det nærmere. Håber i mellemtiden at være så heldig, at vinde myreslugerne til min datter på 1 år, da hun virkelig fortjerner at få noget der er hendes og nyt og ikke kun hendes storebrors aflagte ting :/

 220. Stine Engelbrecht siger:

  Bobles er enhver barns (læs:mors) drøm. Bare ærgerligt SU’en ikke rækker:-)
  Vi vil meget gerne vinde sådan et lækkert sæt tumledyr:-)

 221. AK HEIN siger:

  MUMS! Jeg bliver helt varm inde i hjertet, når en fin børne-inspirations-blog fødes; Jeg får bare lyst til at blive fodret med mere børne-guld hele tiden.

 222. Marie Heimann siger:

  Giiid Myreslugeren dog kunne blive min søns. Jeres Podium er skønt!
  KH Marie

 223. Jeg synes, det er tydeligt, at der ligger meget tanke og hjerte bag petit podium. I har uden tvivl gjort et fantastisk stykke arbejde, og jeg glæder mig til at følge med i fremtiden!

 224. Tillykke med jeres lille ny (podium)! Jeg glæder mig til at følge med og synes allerede det lyder genialt med et nyt tema for hver måned. Jeg håber bareat I også nævner nogle tricks og shopping-ideer som ikke er alt for dyre eller tidskrævende for så kommer jeg aldrig i mål med det. Gerne inspiration til ideer der rent faktisk kan lade sig gøre og så lidt af det man drømmer om til når man vinder i Lotto ;-) mvh Karen

 225. Gitte S siger:

  Har lige opdaget Petit Podium, men den er allerede under foretrukne, og jeg tror det bliver en af mine faste morgenrutiner at tjekke denne blog :o D

  Derudover er jeres anmeldelse af Bobles fantastisk. Min datter er 1,5 år, og vi har hvalen, som hun bruger meget, dog mest som bænk, så vi kan sidde sammen med hende. Moren vil meget gerne at hun får lidt flere bobles, men jeg har ikke helt kunne overskue hvilke. Men jeg kan se nu at vi ikke kan leve uden Krokodillen og Elefanten, så nu er de tilføjet ønskelisten til hendes 2 års fødselsdag, hvis den ikke lige ryger i indkøbskurven inden :o D

 226. Anja R. siger:

  Tillykke med den flotte platform! Jeg synes det er dejligt med et sted hvor jeg både kan læse om mode og børn – og måske især om mode til børn ;-)
  Jeg glæder mig til at følge jer, og til at få masser af inspiration. Jeg har både liket på fjæs og tilføjet på Bloglovin :-)
  /Anja

 227. Ditte Buus siger:

  Ih, glæder mig til at følge dette spændende initiativ både på bloggen og på facebook, og så glæder jeg mig over at være med i konkurrencen om denne labre myresluger til min lille dreng..

 228. Dorrit siger:

  Super fin side :-)

 229. Karina Markvad Nielsen siger:

  Fandt jeres blog via jeres anmeldelse af bobles, som jeg helt sikkert kunne bruge til noget. Bobles tumledyr er på ønskelisten til min lille søns barnedåb – og myreslugeren ser super cool ud, måske noget både lillebror på 4 mdr. og storebror på 5 år kunne finde en fælles leg omkring

 230. Synes myreslugeren ser helt fantastisk ud – tror den vil vække lige så meget glæde som de andre tumledyr vi har, gør ved vores tumledrenge på 1½ og 3½

 231. Betinna Dalgaard siger:

  Hej :)
  Er kun lige landet på jeres side, Og kan da straks se at jeg bestemt skal ind og snuse noget mere når datteren er lagt i seng i aften :) .
  Jeg vil da gerne vinde myreslugeren, specielt fordi det ville være en super fødselsdagsgave til Emma, som fylder 2 år på torsdag :) .
  Vi skal meget snart igang med at lave hendes værelse om fra “baby” til lille prinsesse værelse, og jeg vil da liiiige tjekke jeres blog ud omkring indretning. Suger til mig :) .

  Glæder mig til at læse mere herinde :)
  Kh Betinna og Emma

 232. Hej…

  Normalt vil jeg helst følge med i det anonyme – men denne præmie er simpelthen alt for uimodståellig til at lade være at kommenterer – men det kunne da være jeg skulle være lidt mere aktiv, i det super spændende konkurrencer.

  Skøn side – men massere gennemarbejde indlæg og gode temaer.

  Syntes det er fedt – at der bliver fulgt op/lavet flere indlæg med test osv.

  KAN KUN SIGE SKØN BLOG!!!!!!!!!!!!!

 233. Tak for god inspiration til at bruge bobles dyrerne, her hjemme har den store allerede et par stykker, men havde da slet ikke tænkt over at lille myr også kunne bruge dem allerede, hun er 6 mrd, så vi skal da helt sikkert til at lege noget mere med store søsters elefant :)

  Også håber jeg selvfølgelig at min lille myr er heldig at vinde myreslugeren, så hun kan starte sin egen samling :)
  Også fik mor her vist lige et par blogs mere hun er nødt til af følge med i ;)

 234. Har først lige opdaget jeres side i dag – glæder mig til at følge med! Har også like’t jer på FB…

 235. Louise siger:

  super lækker side i har :-)
  man kan da kun blive inspireret af alle de gode indslag.

  jeg besøger ihvertfald gerne siden igen ;-)

 236. Sanne Elisabeth Jensen siger:

  Fedt med en platform der samler det bedste på eet sted ;) Mor/barn konceptet falder lige i bulls eys her, da jeg selv er mor med interesse for både mode og alm omkring mit barn… Jeg er ny på siden her men spændt på at se om det spiller at samle jer på et sted, hver for sig har i ihvert fald været dejlige at følge

  /Sanne

 237. Caroline siger:

  Dejligt med en test af bobles dyrene!!!!!!!! Sådan en myresluger ville bringe meget glæde herhjemme;-)

 238. F. Madsen siger:

  cool.

 239. sandra grøne siger:

  fed blog! er spændt på dens udvikling nu i er samlet :)

  like på fb herfra også :)

 240. Som i ved i forvejen, så er jeg vild med jeres nye podium ;)
  Kh, Kira

 241. Mai Odgaard siger:

  Det var vist lige sådan en blog man stod og manglede, – jeg glæder mig til at læse jeres indlæg. Ind til videre har jeg ikke læst så meget på den, – jeg har lige så lige opdaget jer, – men jeg håber, at I er velformulerede og gode til at skrive, det giver nemlig mig mere lyst til at læse jeres indlæg. Selvfølgelig jo! Og eftersom temaet på bloggen interesserer mig, så HÅBER jeg I er seje! :o )

 242. Louise Gram siger:

  Har fuldt it’s fashion baby længe på facebook – hvordan det så er gået min næse forbi at der også var en “lillesøster” til forstår jeg ikke, men er glad for jeg fandt herind da jeg selv elsker mode, især til børn :-)

 243. Christina Frøkjær siger:

  Årh den myresluger er SÅ lækker og lige noget for mine pseudotvillinger. Håbe håbe håbe…

 244. Christina Frøkjær siger:

  Jeg fik et link til petit podium via juniorbusiness og har kigget mig lidt omkring – lige noget for mig. Synes rigtig godt om hvad det er i laver. Glæder mig til at læse meget mere fra jer. Følger jer inde på Facebook.

  Håber sådan at det er mig der vinder, da mine unger vil elske den fede myresluger.

 245. Carina siger:

  Bliver sindsygt inspireret af jeres blog, ville ønske jeg var lige så kreativ og fantasifuld som jer – hatten af for jer, seriøst.
  Synes det kører, har intet dårligt at sige :)
  Keep up the good work.

 246. suzane ditlev siger:

  wauuuu den må gerne bo her hos os

 247. Helle Bertelsen siger:

  den vil blive modtaget med kyshånd og jubel herhjemme hos mig. Glæder mig til at følge jer på både fb og via bloglovin :o )

 248. sabine siger:

  Ih dem kunne jeg godt tænke mig at vinde til min søn. Han er en lille krudt ugle så det ville være et hit.

 249. Janne Vinther siger:

  Ihh hvor er det nogle fine myreslugere, de vil passe perfekt sammen med prinsessens elefant og fiskene.
  Der foruden er det et super fint initiativ, og noget jeg helt sikkert vil følge tæt.

  Mvh. Janne – mor til en lille krudtugle på 1 år

 250. Fed blog – glæder mig til at følge den, ligesom jeg har fulgt guld.log! Har liket jer på Facebook og håber jeg kan vinde den fantastiske præmie fra Bobles – er ikke et sekund i tvivl om, at de møbler vil klæde børneværelset :)

 251. Fed fed blog og endnu federe give away…
  /Eline

 252. Maria Luise siger:

  Hej…

  Jeg loggede på facebook via telefonen på vej hjem fra sommerhus i påsken, her fandt jeg jer gennem Babybusiness, jeg måtte logge af da min søn krævede min opmærksomhed <3
  Nu har jeg endelig haft tid til at fordybe mig i jeres blog og hvor er den skøn. Glæder mig mig til at følge den videre.

  /Malu

 253. Sikke en masse lækre indlæg i kommer med. Tak for det.

 254. Louise siger:

  Lidt men lækkert, sådan! <3

 255. Birgitte siger:

  Håber at vinde myreslugeren til min søn som bliver 18 måneder i dag :-)

 256. Nu har leg først lige opdaget jer, men siden virker som en spændende inspirerede blog som jeg bestemt må følge med i.

 257. Helle Therkildsen siger:

  4 super skønne inspirerende blogs samlet i en:-) Tak for dejlig læsning om livet som mor, mode osv! Håber at den lille myresluger bliver min:o)

 258. Cecilie siger:

  Er først for nyligt faldet over petit podium og de 4 fantastiske blogs den indeholder. Super at i har samlet dem i 1! Fortsæt det gode arbejde. Glæder mig til fortsat at blive inspireret fra jeres indlæg om børn, jer selv, indretning, rejser, tøj og meget andet skønt.

  Synes rigtig godt om petit podium, og nu også på facebook.

 259. Er allerede forelsket i Petit Podium! :) Som mor, kan man aldrig få nok inspiration!
  Jeg ville elske at vinde den skønne Myresluger fra bObles til min søn :)

 260. Camilla Victoria siger:

  Top dollar side!!!!
  Vil helt sikkert følge jer ;-)
  Og og og vil rigtig gerne vinde myreslugeren.
  Mange hilsner Camilla

 261. Følger på facebook, og nu også på bloggen..
  Mine børn elsker Bobles ;o)

  mvh Lene

 262. Sikke en dejlig konkurrence, de er bare det mest fantastiske legetøj, som bringer stor lykke :)

  Da vi ikke selv ejer nogle, er dette en oplagt muligehd for endelig at tumle rigtigt ;)

  Jeg har fulgt flere af jer i lang tid og syntes dette er en fantastisk blog, I sammen har fået lavet.
  Det er dejligt endelig med god inspiration til indretning og gode hjemmeside. Og udover det er det så dejligt at se alle jeres gode billeder. Rigtig godt arbejde.

  Hav en god weekend :)

 263. Laila Holdt siger:

  Uuuh den vil vi gerne vinde, min datter ønsker sig helt vildt meget en Bobles figur :) Så vi krydser fingre :)

 264. Glæder mig til at følge bloggen – yderst interesant ; )

 265. Puha allerede 268 der deltager i konkurrence, nåh.. men heldet skal da afprøves alligevel. Jeg nyder at følge dette nye fællesskab, har selv en dejlig prins, så savner til tider lige en drenge-mor mere i fællesskabet så der er flere anbefalinger til det køn. Men jeg synes det er herligt, at i har samlet mødre i et forum, fed ide!! Tak. Fingrene krydses herfra

 266. Jeg liker selvfølgelig jeres side og glæder mig til at gå på opdagelse herinde. Finder jeg noget til ris/ros lover jeg at skrive :)

 267. Uh den vil vi meget gerne vinde <3 elsker jeres blog og følger jer også på facebook – keep up the good work :)

 268. Natasja Justesen siger:

  Hejsa

  I er selvfølgelig “liked” på Facebook – det er klart!

  Glæder mig meget til at følge Petit Podium. Har været fast læser af Its Fashion Baby siden starten af min graviditet (2010) – og synes det er så spændende at følge den udvikling der konstant sker indenfor alt til børn og bare generelt i blog-verdenen.
  Fortsæt det gode arbejde!

  Håber meget på at vinde den fine præmie fra bObles til min lille prinsesse!

  God aften!
  KH
  Natasja

 269. suzane ditlev siger:

  fantastiske møbler ………..dem vil jeg gerne vinde

 270. Christine siger:

  Har selvfølgelig liked på facebook og krydser fingre for at min lille prinsesse bliver den heldige vinder af sådan en fin myresluger…
  Christine

 271. I would like to play.:)
  Your game is on my blog,down there.
  http://petite-armoire.blogspot.com/
  betikarauski@gmail.com
  FB Bernadett Rauski
  BL betikarauski
  Greetings
  Bernadett

 272. Maj birkedal siger:

  Fantastisk flot design , så indbydende

 273. Risen skal, for mit vedkommende, bestå i at jeg bruger ALT for mange af mine barselstimer på at læse med her! Det er jo faktisk en ros til jer, men spørgsmålet er, hvor meget ros jeg høster for oprydning, rengøring, tøjvask… Alt det man nedprioriterer når man sætter sig til at læse jeres blogs. Det er skønt! Godt gået med denne fine, fine side! Jeg ser frem til endnu flere nedprioriteringer på husmor-fronten :)

 274. Nicoline Zall siger:

  Fantastisk site – elsker at følge med i alle indlæg… tak for god inspiration og underholdning!
  Vi følger ogå med på facebook.com. Vi håber at være den heldige vinder af bObles, den vil være såååå fin herhjemme! :0)))

 275. Hejsa

  Jeg blev så glad, da jeg læste om jeres nyeste samarbejde, Petit Podium – elsker i øvrigt navnet!

  Jeg har fuldt Lisbeths blog længe, og blev heldigvis bekendt med de tre andre, da I lavede jeres fantastiske samarbejde med julekalenderen i december, og har fulgt jer alle lige siden på Bloglovin. Desværre var jeg ikke heldig at vinde en af alle de superlækre præmier i julekalenderen, så nu krydser min lille datter og jeg fingre igen :-) Hun har allerede krokodillen fra Bobles, som er et stort hit, og jeg er helt sikker på, at samlingen skal udvides – de er virkelig geniale.

  Jeg er vild med det, jeg indtil nu har set her på Petit Podium. Som 33-årig stærkt modeinteresseret mor til en pige på snart 2 år er jeres kombinationen af børne- og moderelaterede indlæg lige dét, jeg elsker at læse – og jeg er generelt vild med det univers, I deler med os. Jeres smag rammer lige plet, og så er det skønt at have jer alle samlet ét sted nu.

  Fortsat held og lykke med projektet ;-)

  Mange hilsner, Anita

 276. karen elisabeth hartmann andersen siger:

  Der var langt ned i den anden ende af kommentarer…

  Jeg vil meget gerne deltage her, det kunne jo være jeg var heldig!

 277. Jeg synes, at det er helt fantastisk med Petit Podium, og at det var på tide, at der kom en mor/mode platform. Jeg har jævnligt kigget forbi jeres blogs hver især, især hos Louise, da hendes pave er en måneds tid yngre end min søn, så det, hun har skrevet om, har været meget relevant for mig. Nu er jeg faktisk herinde hver dag, og følger jer alle fire på bloglovin. Derudover har I været med til at inspirere mig til at lade lidt mere børnerelaterede sager komme ind på min blog, som før udelukkende handlede om mode.

  Jeg vil også lige rose det æstetiske udtryk på petit podium. Det er jo vanvittigt flot og gennemarbejdet, og så er jeg helt pjattet med illustrationerne.

  /Stine

 278. Jeg har fulgt “its fashion baby”, siden jeg var gravid for knap et år siden og har fudet super meget inspiration. Løbende har jeg dermed også fulg Jeres andres blog, både i julekalenderen og når der blev linket på bloggen. Derfor synes jeg det er en fantastisk ide at samle I 4′s skønne indlæg i petit podium. Glæder mig til mange gode fashion fifs til både en lækker mor og baby!!

 279. Birthe siger:

  Er ikke storforbruger af blogs, men har fulgt Manja og Lisbeth, manja for det franske og Lisbeth faldt jeg for, da hun anmeldte ismaskiner, herligt at ha jer alle samlet her, god læsning.
  Myreslugeren ville få det godt i vores dyrlægehjem, vil jeg bare sige…
  Held med det!
  BB

 280. Jeg har liket jeres blog på FB. Meget lovende – glæder mig til at følge.

  Har lige investeret i elefanten og krokodillen til lillepigen – myreslugeren vil være perfekt til samlingen.

 281. Et rigtig flot stykke arbejde I har lavet. Jeg glæder mig til at følge udviklingen, jeg er sikker på fremtiden byder på mange fristelser :)

 282. Håber at jeg bliver den heldige – eller rettere sagt – at min lille nye nevø gør :)

 283. De er bare så super søde.. Jeg er en moster som rigtig ofte passer min nevø på 2 år – dog har jeg INGEN legesager – men Bobles er både fine og dermed kan stå fremme samt ekstra brugbare som fodskamler når der ikke er småbørn til stede..

 284. Sikke en lækker give-away! -og sikke en lægger side I har her! Jeg har lige “opdaget” jer, og det er rigtig spændende og inspirerende ud – glæder mig til at følge med;-)

 285. Behrouz Shoaibi siger:

  Jeg ønsker at deltage, Lækker præmie til børnene :)

 286. Reza Ismaili siger:

  Fastantisk legetøj til børn. Jeg følger jer på både FB og bloggen. :)

 287. Er med på fb:-)
  Har fulgt med i et par af af jeres blogs i et stykke tid og har nu fået øjnene op for de to andre – elsker at læse med og blive inspireret:-)

 288. maria Jespersen siger:

  De er så fede. Jeg synes i har en rigtig flot side. Er lige blevet fan på fb.

 289. malene mosberg siger:

  Hej Petit Padium,

  Fantastisk side I har fået op at køre, har allerede fået flere gode ideer til indretningen til lille pigens værelse gennem artiklerne – dejligt, kan aldrig få for mange ideer!!!

  Værelset kunne blive helt perfekt med disse møbler fra bobles, de er mega fede og er sikker på at lille pigen byder dem velkommen på hens værelse…

  Krydser alt hvad jeg kan og håber vi bliver de heldige…

  Fortsat god dag og løb løb med sitet, det tegner til at blive en succes :-)

 290. Pia J. siger:

  Hejsa,
  Jeg følger jer på facebook :-) Det ville være så skønt at vinde en søs bobles, lillepigen har lige haft fødselsdagsfest igår, det ville da være fantastisk med sådan en ekstra gave til hende. Jeg krydser fingre og siger TAK for en lækker smækker blog :-)

  Kh Pia,

 291. Majken Susanne Jurangpathy siger:

  Følger jer på Facebook :-)

  Jeg elsker skønne blogs som jeres, så den skal helt sikkert læses fast.

  Ville elske at vinde Bobles til lillepigen på 3 år.

  Ha en god dag.

  Kh Majken

 292. Den er SÅ fin! Og den ville passe vildt godt på prinsessens værelse!

Trackbacks

 1. [...] På Petit Podium finder du lange, gennemarbejdede indlæg og konkurrencer, der omhandler månedens tema – foruden de nyeste indlæg fra vores fire individuelle blogge. Her i april er temaet indretning af børneværelset, hvor du kan vinde den nye Myresluger fra bObles. [...]

 2. [...] nu, at I kan vinde den seje Myresluger fra bObles til en værdi af 899,- inde på Petit Podium. Den består af hele tre møbler i én, er [...]

 3. [...] af den lækre myresluger på billederne, så skynd dig over til Petit Podium og deltag i vores give-away, hvor du måske kan være heldig at vinde sådan [...]


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*