Hvor har vi glædet os til at byde jer indenfor! Velkommen, velkommen, velkommen!

Behold endelig skoene på, og sæt dig godt til rette. Her er dit nye frirum, stedet hvor du kan hente inspiration til alt det, der fylder i livet hos modeinteresserede mødre – mode & børn ;) Nogle gange i skøn forening, andre gange hver for sig.

Vi har skabt Petit Podium, fordi det betød meget for os egenrådige madammer at have eneret over vores blogs kommercielle potentiale, velvidende, hvor krævende det ville være at stå for alt det administrative selv. Selvom vi sagtens kan se fordelene i at være en del af et netværk, fortrak vi alligevel at lave vores eget, så vores hjerte og person kunne skinne igennem i hver eneste lille pixel.

Resultatet er Petit Podium, vores lille hjertebarn, som vi har skabt fra bunden, og er så stolte af. Her kan vi få lov at udbrede os om de ting, der optager os som mødre, men i særdeleshed også, hvad der ellers ligger os på sinde. For heldigvis er man andet og mere end mor – og det hylder vi på Petit Podium.

Og netop derfor hedder vi Petit Podium. Vi er en lille platform, en ydmyg scene, hvor vi fremhæver de ting, der gør vores liv lidt smukkere. Og forhåbentligt kan du hente lidt inspiration herfra.

Her kan du altid finde de nyeste indlæg fra vores fire individuelle blogge, såvel som en række lange, gennemarbejdede indlæg om månedens tema, du ikke finder andre steder. I denne måned kan du læse om indretning af børneværelser, både nye og gamle indlæg, og i forlængelse af temaet har vi testet tumlemøbler fra bObles.

Fik vi nævnt, at du kan vinde den spritnye Myresluger fra bObles? For det kan du!

God fornøjelse med Petit Podium!

 

Husk at følge os på FacebookBloglovin’ & Twitter, samt at tilmelde dig vores fantastiske nyhedsbrev, hvis du vil holde dig opdateret om de nyeste indlæg fra Petit Podium.

 

 1. Ih, hvor fint. Ikke overraskende at I har fundet sammen. Det ser rigtigt godt ud! Til lykke med det nye sted til jer alle!

 2. Mikkel siger:

  Det ser fantastisk ud. Jeg er meget stolt over at have så dygtig en kæreste. Stort tilykke til jer alle fire. I kan være meget stolte. Det er jeg, Trutten og Fidusen hvertfald.

 3. STORT tillykke til jer alle fire.

 4. Hvor er det fedt! Og også lidt ventet ;) Tillykke til jer, og til mig – jeg følger spændt med…

 5. Annemette siger:

  Fantastisk. Jeg glæder mig til at følge jer:) Stort tillykke.

 6. Hvor ser det bare super, super lækkert ud – rigtig flot initiativ!

 7. Hey! Congratulations on the launch. We love your platform already and are looking forward to checking you guys out every day! Lots of love from a Sweden in London…! x

 8. …her er så fint! stort tillykke med at I har taget springet (jeg har så mange gange tænkt, at det ville være oplagt for jer at gøre det), og resultatet er virkelig vellykket! Elsker især de fine illustrationer…

  (en lille begynder-vanskelighed er dog, at man ikke – i hvert fald i øjeblikket – kan kommentere hos fie, da der ikke er noget navn/adresse felt og den derfor kommer med en fejlmeddelelse…)

  Kram Louise

  http://www.batsinmyhead.wordpress.com

 9. Stort tillykke med det piger, endelig skete det :) Er sikker på at I kommer til at køre platformen med bravour!

 10. Fantastisk! I er savnet…(men det ved I jo…) og jeg glæder mig til at følge jer oghvad I finder på. Men især tak for at lave en blog/et site som handler om andet end at være 100% mor…på en-eller-anden måde er de børn jo altid med, men det er også rart bare at dyrke sig selv (- i det nye format som mor godt nok…)

  • Tak, søde Lotte, og hvor har du ret. De børn er jo altid med i alle de øvrige beslutninger og interesser, man har. Fx. bliver ens tøjstil lidt mere praktisk betonet end før, men passionen for mode og smukke ting er heldigvis uanfægtet. Og så er det også spændende at udfordre sin æstetik på andre præmisser, end man er vant til.

   Du kan tro, at vi glæder os til at skrive meget mere for jer!

 11. Glæder mig til at følge jer. Fantastisk med jeres lille niche :)

 12. Stort (forsinket) tillykke til jer alle 4! Hvor er det spændende. Glæder mig til at følge med :)

 13. Tillykke!:)

  Hvor er det bare dejligt med en samlet platform for 4 dejlige og inspirerede mødre der netop balancerer mode og børn. Jeg prøver selv på det samme på min blog og synes bestemt der mangler flere af den lags, så det ikke enten er kun mode eller kun børn..livet som modeafhængig mor er jo netop på ingen måde enten eller:)

  Alt god til jer fremover, og sikke et yndigt navn:)
  Karin

  • Mange tusind tak, Karin :) Du vil ikke vide, hvor mange timers brainstorm lå bag vores navn, men det var godt brugt, for vi elsker alle fire navnet <3

   Og hvor har du ret, livet som modeinteresseret mor er på ingen måde enten eller, men i allerhøjeste grad både og. Ens æstetiske sans forsvinder jo ikke, selvom man pludseligt får mange nye og vigtigere ting at gå op i på sit barns vegne – og heldigvis kan begge del sagtens kombineres. Vi prøver ihvertfald ;)

 14. Caroline siger:

  Stort tillykke til jer alle 4! Hvor er det stærkt gået, jeg er sikker på at I har skabt en succes og jeg glæder mig til at følge jer her.
  De bedste hilsner
  Caroline


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*