Her på Petit Podium har vi i denne måned fået den store ære og fornøjelse af at teste udvalgte produkter fra Rudolph Care! Vi er nemlig af den opfattelse, at en vigtig del af bryllupsforberedelserne består i at give sin hud ekstra pleje og opmærksomhed, så den ser så smuk og strålende ud på den store dag som overhovedet muligt (og det har man naturligvis også lov til, selv om man “bare” er bryllupsgæst ;) )

Og det er her, Rudolph Care kommer ind i billedet! Rudolph Care er som bekendt en serie af skønhedsprodukter, der kombinerer luksusfeel med rene, økologiske ingredienser. Alle produkter er fri for skadelige kemikalier, allergene parfumestoffer, hormonforstyrrende ingredienser, parabener og andre grimme ting, og samtidig bærer de som de første på markedet både den nordiske SVANE-mærkning, og den europæiske ECOCERT-certificering.

Alt dette taler naturligvis til os som de sundhedsorienterede mødre og luksusdyr, vi nu engang er ( ;) ), og derfor var vi meget spændte på, om Rudolph Cares produkter kunne leve op til vores høje forventninger! Læs vores dom herunder.

MANJA TESTER RUDOLPH CARE FACIAL OIL

Jeg har hørt rigtig meget godt om den prisvindende Acai Anti-Ageing Facial Oil, og derfor var jeg også utroligt glad for at få lov til at teste netop den. Det er en lille fætter på 15 ml, men jeg vil vove at påstå, at den gør underværker.

Jeg har i månedsvis haft problemer med tør og trist hud som følge af alt for meget arbejde og alt for lidt søvn. Søvnen og arbejdet er der ikke blevet lavet om på (desværre), men de sidste 14 dage har min hud kunnet mærke en betydelig forskel, efter jeg er begyndt at forkæle den med ansigtsolien fra Rudolph Care.

Jeg kommer et par dråber på huden morgen og aften inden min almindelige creme, og i det øjeblik, jeg smører den på huden, kan jeg mærke, hvordan den tilføjer øjeblikkelig fugt og pleje. Faktisk så meget at min hud efter 14 dages intensiv kur nu er fuldstændig tilbage i topform, og jeg derfor kan nøjes med at bruge olien under min natcreme om aftenen, hvilket også får de dyre dråber til at holde længere. I det hele taget er olien superdrøj i brug. Et par dråber hver gang er rigeligt, og så rækker 15 ml altså til rigtig mange måneder.

Olien er rig på vitaminer, essentielle fedtsyrer og antioxidanter fra det berømte superbær acai fra Brasiliens regnskove, og Rudolph Care siger selv, at den virker regenererende, plejer og styrker hudens elasticitet, hvilket jeg efter 14 dages brug bestemt kan skrive under på.  Den skulle desuden være med til at udsætte hudens ældningstegn. Sidstnævnte har jeg ikke brugt den længe nok til at vurdere, men jeg er meget tilbøjelig til at tro det, hvis jeg skal bedømme ud fra det liv, den allerede på nuværende tidspunkt har tilføjet min trætte hud.

Med en pris på 795 kr. er olien ikke ligefrem billig, men efter at have testen den i 14 dage, mener jeg bestemt at pengene er givet godt ud. Både i forhold til luksusfaktor, den intensive virkning og ikke mindst det faktum, at man plejer sin hud med ingredienser, der rent faktisk gør noget godt for den i stedet for at fylde kroppen med skadelig kemi. Eneste lillebitte minus er den lidt mystiske (naturlige) duft. Men det kan jeg sagtens leve med, når resten er så imponerende positivt.

Acai Anti-Ageing Facial Oil koster 795 kr. og fås lige her.

LOUISE TESTER RUDOLPH CARE BODY OIL

Jeg var så heldig at få tilsendt Rudolph Cares Acai Body Oil, som er helt ustyrlig lækker.

Body olien har tidligere vundet Danish Beauty Award for Årets Kropsplejeprodukt (luksus), og det må virkelig også siges at være et luksusprodukt. Hele designet er meget gennemført, den er lækker fra dét sekund, man står med den i hænderne. Olien består af diverse antioxidanter, dels Acai-bæret, som er blevet selve Rudolph Cares dna, dels også oliven og mandelolie, som er med til at blødgøre og gennemfugte.

Jeg har tidligere brugt NUXE´s Huile Prodigieuse multi-funktionel olie og været glad for den, men flere gange fået at vide, at den desværre indeholder alverdens dårligdomme. Og det er under alle omstændigheder en fornøjelse at prøve ’nye græsgange’ af. Især når der står Rudolph Care på etiketten.

Olien er meget let at smøre ind i huden, jeg vil anbefale at det gøres, når man kommer ud af badet, den trænger forbavsende hurtigt ind. Huden efterlades baby blød og så dufter den rigtig dejligt. Jeg kunne forestille mig, at den også ville fungere glimrende som massage olie. Flasken, selve følelsen og duften er en rendyrket luksus-oplevelse. Det er prisen vist for øvrigt også, haha, men det er til gengæld virkelig sjældent, synes jeg, at man står med et produkt som er både miljømærket og øko-certificeret, fri for æteriske olier og problematiske planteekstrakter, og som samtidig mestrer at udstråle underspillet luksus frem for fodformet fornuft.

Jeg har endnu til gode, at have brugt flasken op og derved have et helt sammenhængende forløb at forholde mig til (har endnu kun haft den i relativt kort tid), men jeg er på trods af det ikke i tvivl om min dom: Rudolph Cares Acai Body Oil er super lækker, og hvis man har lyst til lidt ekstra hverdagsforkælelse og mod på at betale prisen, er den min klare anbefaling værd.

Acai Body Oil koster 445 kr. og fås lige her.

FIE TESTER ANSIGTSCREMEN ACAI ANTI-STRESS

Jeg er en af de særligt udvalgte, der har så tør en hud, at når jeg først forlader brusebadet, så gisper min hud efter fugt. Fuldstændigt rødmosset af arrigskab over at forlade det våde element. Så jeg er vist det oplagte emne at teste en anti-stress ansigtscreme på ;)

First things first: Under min graviditet skrinlagde jeg alle produkter, der ikke var økologiske eller uden skadelig kemi, og tyede istedet til Jurliques produkter, som jeg har været fuldt tilfreds med. De gjorde hvad de skulle, fugtede, og hidsede min hud ned efter en omgang under bruseren. Nu var spørgsmålet, om ansigtscremen fra Rudolph Care kunne stå distancen med min trofaste følgesvend fra Jurlique.

Dét kunne den. Jeg kan ikke finde nævneværdige forskelle på de to cremer ift. hvilken effekt de har på min hud. Begge fugter uden at fedte, føles skønne at smøre på og hidser min opildnede hud ned efter bad.

Det er  en luksus at smøre sig ind i Rudolph Care Acai Anti-Stress cremen, synes jeg, for den dufter sååå godt! Lidt hjemmerørt, men på den rigtig, rigtig lækre måde.

Kunne jeg finde på at købe den igen, hvis der kom luft i mit SU-budget? Helt sikkert.

Acai Anti-Stress Facial Creme koster 495 kr. og fås lige her.

LISBETH TESTER BODY LOTION ACAI ANTIOXIDANT

Jeg fik fornøjelsen af at teste den lækre Acai Body Lotion fra Rudolph Care, og var meget spændt på at afprøve produktet efter at have hørt en masse meget rosende ord om Rudolph Care, som havde skudt mine forventninger højt i vejret.

Der var i hvert fald en del, den skulle leve op til ;)

Æsken oser af luksus og der er en virkelig kæmpe lækkerhedsfaktor i den fine indpakning, som bestemt ikke er med til at gøre mine forventninger til selve cremen mindre. Selve krukken er minimalistisk og fin i udtrykket, og der medfølger en lille spatel, så man undgår at skulle have fingrene ned i cremen og dermed kunne påføre den bakterier eller anden snavs.

Cremen er lækker fed uden at fedte – den er nem at smøre ud og den trænger hurtigt ind i huden og efterlader den fugtet men ikke fedtet. Jeg vil ikke påstå, at den skiller sig nævneværdigt ud i forhold til  mange andre cremer på det område – men jeg ER måske heller ikke den allerbedste til at vurdere dette, da jeg ikke lider af tør hud og derfor kun bruger fugtighedscreme, når jeg rigtig skal forkæle mig selv.

Til gengæld, så dufter denne creme fuldstændig fantastisk – jeg bemærkede det, så snart jeg åbnede krukken, og jeg fik næsten lyst til at smage på en skefuld af cremen, fordi den dufter så indbydende.
Når den er trængt ind i huden efterlader den et lille diskret spor af duften, som på ingen måde overdøver en parfume, men så man stadigt kan beholde fornemmelsen af luksus.

Jeg har lidt svært ved at vurdere, hvorvidt cremen er alle pengene værd – og det er jo egentlig også en smagssag. Personligt synes jeg, den oser af luksus og selvforkælelse pga. den fine indpakning, de små detaljer som fx den medfølgende spatel og ikke mindst den fantastiske duft.
Så hvis du kender nogen, der fortjener lidt luksus i hverdagen – eller ikke mindst hvis du selv synes, at DU fortjener det, så kan jeg varmt anbefale Rudolph Care Acai Body Lotion.

Acai Body Lotion koster 395 kr. og fås lige her.

Indlægget bringes i samarbejde med Rudolph Care, men er stadig et udtryk for vores helt egne meninger.

Trackbacks

  1. [...] efter vi Petit Podium piger fik lov at teste Rudolph Care produkter i sidste måned, hvor vi havde fornøjelsen af dem som samarbejdspartnere omkring temaet “Bryllup,” har [...]

  2. [...] en lige så smuk og veltrimmet krop som dagens hovedperson, når jeg er færdig med at bruge den lækre kropsolie This entry was posted in Ikke kategoriseret and tagged Acai, Andrea Elisabeth Rudolph, Rudolph [...]

  3. [...] et vågent øje med lige siden, vi testede deres produkter på Petit Podium i foråret, hvor jeg faldt pladask for deres prisbelønnede ansigtsolie. Denne gang er det deres seneste skud på stammen, Cream Soap, jeg har fået lov til at teste. Og den [...]

  4. [...] vild med Rudolph Care, lige siden jeg fik æren af at teste deres prisvindende Acai Facial Oil for Petit Podium i foråret – en olie, der virkelig gjorde underværker for min trætte, stressede hud (læs hele [...]


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*