De fleste kender Danefæ som det farverige, humoristiske brand med velkendte danske stereotyper som vikingen, svanen, den lille havfrue eller f.eks ænder i retrolook. Og det er da også det grafiske udgangspunkt for et bredt udvalg af deres produkter. Men skulle man som undertegnede være en anelse bange for regnbuefarvet tryk og store larmende logoer, så vil man måske blive overrasket over, hvor mange fine og enkle ting Danefæs shop indeholder. Det er ganske overvældende, hvad deres shop rummer. Der er stort set noget for enhver smag, vil jeg tro. Selv blev jeg overrasket over at finde så mange neddæmpede styles og ensfarvede ting fri for store logoer. Og så har de desuden også herretøj og boligting.

Jeg er personligt vældig glad for farven lilla, det er nedarvet i mine gener, jeg kan ikke gøre for det. Mine forældres første soveværelse dengang de flyttede sammen, var lilla fra top til tå, ja faktisk hele deres lejlighed, så det måtte komme, at jeg en dag ville lave en lilla collage ;)

Jeg har taget udgangspunkt i at både mor og barn kan shoppe samme sted og tilmed matche lidt. Jeg satser på, at de nedarvede farvekoordinater går videre til næste generation også, hun er endnu blot for lille til at italesætte det, haha. Jeg har derfor her udvalgt et par personlige favoritter, alle i farven lilla.

Med inspiration i det lunefulde skandinaviske vejr fik Danefæ sin første store succes med deres farvestrålende dameregnfrakker tilbage i 2006. Og deres regnfrakker ER virkelig lækre. Jeg har selv én. Personligt er jeg dog mere til en ensfarvet model, som her med en kontrastfarvet lynlås i modellen Helen.

Det gode ved regnfrakkerne er, at de gå højt op i halsen og har hætte, der slutter tæt. Og så kan Junior jo matche med praktisk softshell Sjippe Zip-up, mens baby kan sidde trygt i barnevognen under hætten på Swandot regnsættet med ekstra klap og reflekser.

Man kommer ikke uden om regntøj, når man snakker om Danefæ. Men nu er det jo sommer lige om lidt, og derfor vil disse smukke sandaler virkelig gøre gavn til små vaklende fusser. Gerne tilsat de finurligt prikkede leggins med plads til bare fødder.

Den lavendelfarvede bodystocking med diskrete svaneprint og mørke kontrastkanter vil være ideel til et par jeans og matchende strikkede svanespænder. Min baby har ikke noget hår endnu, så sidstnævnte må jeg dog drømme mig til lidt endnu….

Jakken i midten af collagen er ganske rigtigt ikke lilla. Den er bare pæn. Hvis ikke, jeg allerede ejede en sej cowboyjakke, så var denne da helt sikkert på top 3. Jeg kan rigtig godt lide retro looket og den høje krave. Den ville stensikkert matche et par sommerbrune arme flot og med den fine lilla t-shirt indenunder, er man klar til at gå foråret i møde, skulle jeg mene. Lunt, praktisk, funky og hyggeligt! Desuden findes den faktisk også i en smuk gul, sommerens it-farve…

 

Dette indlæg bringes i samarbejde med Danefæ, men indholdet er stadigt et udtryk for vores egen mening og smag.

 


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*