*** Så har vi udtrukket en vinder via random.org, og den heldige vinder blev JULIA! Stort tillykke, vi har sendt dig en mail :) ***

I denne uges nyhedsbrev har vi fornøjelsen af at udlodde 1/2 års abonnement til et af vores personlige favorit børnemagasiner Cover Kids!

Cover Kids er det første magasin af sin slags i Danmark, der formår at formidle livsstil og familieliv på en lige dele æstetisk og uhøjtidelig måde..Altid spækket med cool collager, fantasifulde fotografier, eftertænksomme temaer og inspirerende interviews. De skyder de smukkeste modeserier på locations, der dækker alt fra Danmarks Radios regikælder til gamle bondegårde samt masser af boliginspiration også.

Konstant centreret omkring den moderne børnefamilies liv undersøger og udfordrer magasinet vores selvopfattelse og alle de glæder, sorger og ubesvarede spørgsmål, der uundgåeligt følger med.
Der er kort sagt masser af god inspiration og mange gode timers læsestof til denne uges vinder ;)

For at deltage i denne nyhedsbrevs-konkurrence, skal du være tilmeldt vores nyhedsbrev – og så skal du lægge en kommentar til dette indlæg, hvor du skal huske at benytte samme mailadresse, som du brugte, da du tilmeldte dig vores nyhedsbrev.
Sidste frist for at deltage er mandag den 7. maj 2012 kl. 22, hvorefter der udtrækkes en vinder, som får direkte besked og offentliggøres på vores Facebook side :D

 1. Dorthe K siger:

  Cover Kids er blevet mit yndlingsmagasin, når det kommer til at følge trends og finde nye fine ting til ungerne – og med de sparsomme stille stunder holder magasinet faktisk hele måneden! Og helt ærligt, de der stille stunder med godt læsestof og en cafe latte – dem kan man altså ikke komme udenom, at der skal være plads til! Og da specielt når – som lige nu – at solen titter frem og øjeblikket kan nydes i en stille solrig krog i haven!

 2. Ville elske at Cover Kids dumpede ned i postkassen! Lige nu som et afbræk i kedelig specialeskrivning og om få måneder som let underholdning på i min spæde barselsstart.

 3. Katrine Frisgaard Gunnersen siger:

  Åh, inspiration kan man jo altid bruge – og fra Cover Kids, så kan det kun blive godt

 4. Jeg er vild med Cover Kids, synes det er et nytænkende magasin – hvor det hele er lidt mere i øjenhøjde og hverdags relevant. Men stadig æstetisk og inspirerende.

 5. CHARLOTTE ANDERSEN siger:

  Super lækkert blad med gode artikler og masser af ideer, lad det endelig komme i min postkasse

 6. Rikke Bisgård Sørensen siger:

  Nu har jeg købt det en gang, og jeg må indrømme, at jeg er hooked:D Lækkert blad med masser af inspiration! Jeg ville nyde at få den i postkassen:)

  Mvh Rikke

 7. Yndlingsblad!

 8. Maria Hansen siger:

  Ville være dejligt med lidt læsestof til når lillen sover og den store er i børnehave, man kan jo ikke gøre rent hele tiden;-)

 9. Ditte Buus siger:

  Har ikke læst bladet før. Men har kun hørt det omtalt som et rigtig godt magasin. Jeg savner inspiration til børne mode og interiør, så det vil jeg glæde mig til at nyde godt af, hvis jeg er så heldig at vinde. Xxx.

 10. Ida N siger:

  Læser allerede med stor glæde Cover Kids, og et halvt års abonnement ville helt sikkert være kærkomment :)

 11. Jeg fik det første Cover Kids der blev udgivet og tænkte, at jeg da godt lige kunne bladre det igennem. Det er faktisk meget hyggeligt læsestof selvom man ikke har børn! Så jeg ville bestemt ikke takke nej til et halvt års abonnement! :)

 12. Jeg er stor fan af Cover Kids og har siden det tog sit indtog i det danske magasin udvalg hevet det den af reolen hver måned… Jeg elsker mixet af relevante artikler, mode og boligreportager, collager, legetøjsguide, indretning af børneværelse, opskrifter og meget, meget andet.

 13. Mette siger:

  Jeg har endnu aldrig læst et Cover Kids, så det kunne da være sjovt at prøve :D

 14. Laura G. siger:

  Jeg har endnu til gode at få læst Cover Kids, men nu er chancen her jo :D

 15. Helene Braüner Bisgaard siger:

  Cover Kids er et skønt magasin, som jeg ikke kan lade være med at købe – skønt layout, flotte billeder og vedkommende artikler og inspiration til både hverdagsliv og hygge med børn, tøj og indretning. Skøøønt! Håber, at jeg vinder – ellers er jeg tæt på at kaste mig over et abonnement, for de har virkelig ramt rigtigt hos Cover Kids :) .

 16. Marianne siger:

  Dejligt magasin, det må meget gerne komme i min postkasse : )

 17. Er også blevet fan af Cover Kids (og Cover…way back da det startede op). Helt klart et godt modspil til Vores Børn – og mere til forældrene end jeg havde regnet med. Har set selv min kæreste med næsen i det…(men det var også nogle gode billeder af Ellen HIllingsøe!)

 18. Marina siger:

  Kan kun tilslutte mig ovenstående heppekor – Cover Kids er et virkelig godt blad. Bevares Eurowoman og Vores Børn er da også meget godt, men når man nu kan få det bedste af to verdener (og så Shane Bronx oveni), er der vist ikke grund til at klage. Så et halv års abonnement vil være meget velkommen herhjemme – passer lige med et stk. barsel :)

 19. Rikke siger:

  Inspiration kan man altid bruge

 20. Pia Hansen siger:

  det vil være fedt at vinde et abonnement så man altid har de sidste nye inspirationer lige ved hånden :-) syntes tit jeg mangler inspiration :-)

 21. maria siger:

  Eiiiih jeg krydser fingre!

 22. Thilde siger:

  Uhh elsker et blad!!

 23. Hersom siger:

  Det magasin kender jeg ikke, men ville gerne :)

 24. kjerstine larsen siger:

  Er glad for Cover Kids, men budgettet er ikke til det hver gang.. så krydser fingre <3

 25. Birgitte siger:

  Ville være dejligt at vinde :-)

 26. Cæcilie M.S. siger:

  Jeg har endnu ikke læst Cover Kids, men med de varme anbefalinger der bliver givet fra d’damer på Petit Podium kunne jeg da godt krydse fingre for at jeg vandt :)

 27. Pernille Kristensen siger:

  Åhh det vil jeg også gerne vinde, har købt det et par gange og elsker de lækre og ærlige mødre de interviewer, samt at bladet skiller sig ud fra andre børneblade ved ikke kun at vise ting til børnene men også til hjemmet (ikke kun børneværelset) og ting til mor/far – mest førstnævnte:-) og så elsker jeg de sider hvor de viser tøj og accesesories til feks barnedåb, bryllup osv – der er masse af ideer at få og gode tips i;-)
  6 måneders abonnement vil være skønt og derefter kan jeg jo så tegne et abonnemnt og få deres lækre service oveni;-)

 28. Camilla Degn Sørensen siger:

  Lækkert, lækkert blad !!!

 29. Åh, et halvt års abonement.. Det bliver bestemt en heldig vinder..
  Krydser mine fingre & tær! :)

 30. Søs siger:

  Er på barsel med vores andet barn, så ville elske lidt læsestof til de lune sommeraftenerv:)

 31. Line Karup siger:

  Det gad jeg godt vinde.. Elsker at læse et blad men synes sjældent jeg får det gjort.. så e abonnement ville være en god undskyldning til at komme igang:-)

 32. Gudny siger:

  Fantastiskt flot magasin!!! *Krydser fingre*

 33. julie siger:

  Uh, ja det er fint. Men på barseldagpenge, ville det jo være fint at vinde magasinet i et halvt år. Så kan den hårdspændte økonomi gå til lidt andet sjov og ballade :-)

 34. Stine siger:

  Jeg har haft fingrene i et par af dem, og jeg har været positivt overrasket. Det syner gennemført og lækkert, og så er artiklerne skrevet på et plan, hvor hjernen også kan komme i omdrejninger. Cover Kids må derfor gerne lande i min postkasse i 6 mdr.

 35. Charlotte siger:

  Ja tak til begge :0) ville være ret dejligt.. Synes Cover Kids er et skønt magasin og Pp er blevet et af stederne hvor jeg også finder inspiration og får en lille pause.

 36. Som både gravid og studerende er der nok af udgifter i vente, når den lille skinke i maven melder sin ankomst inden så kort tid, så abonnementer på dejlige blade som Cover kids må vente…. Og dog? Mon man tør krydse alt og håbe på, at man har heldet med sig herinde. Det vil i hvert fald være en fryd at supplere jeres blog med magasinet nu når barslen står for døren. Ellers håber jeg på flere indlæg fra jer som trøstepræmie ;)

 37. Anita siger:

  Fin konkurrence! Den ville jeg gerne vinde!

 38. Anne siger:

  Har læst et enkelt eksemplar af bladet, og det kan klart anbefales. Det ville sørme være skønt med et halvt års forkælelse :)

 39. Camilla Degn Sørensen siger:

  Ja tak ! Fantastisk blad!

 40. Louise siger:

  Jeg ELSKER at Cover kids er kommet pådet danske “Magasin Marked”, med en evig forelskelse i både mode og min “lille” trut på 2 år er det for mig lig med lykken. Jeg arbejder selv i modebranchen og elsker at det nu er lovligt med et “magasin” om børn, samtidig med at det selvfølgelig er krydret med artikler med den ikke altid lyserøde verden med barn/børn og tips og ideer.

 41. Haps!!

 42. Mette siger:

  Hurra for et godt magasin. Det ville da være skønt at få det bragt lige til døren :-)

 43. Marie Heimann siger:

  Jeg elsker Cover kids! Næsten lige så meget som Petit Podium. I gør det SÅ godt!
  KH Marie

 44. Maria siger:

  Skøn præmie – endnu en gang :D Håber, jeg er heldig :)

 45. Anne Kirstine Dyrving siger:

  Modtager gerne endnu et blad til bunken af blade jeg (snart) får læst ;-)

 46. BETINA ZACHARIASEN siger:

  Jamen er allerede storforbruger af Cover, så ville da være så lækkert med udgaven til ungerne også..Hvis det er ligeså godt som voksen-udgaven, så ser det meget lovende ud…Altid super med noget god læsning og inspiration til hverdagen..;O)

 47. Sabine Samild siger:

  Ville elske at vinde Cover Kids!
  En overskuelig måde at følge med i hvad man bare MÅ eje til de små hoveder


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*