Da min kæreste og jeg for snart et år siden fik sat en dato på brylluppet, var noget af det allerførste, jeg begyndte at tænke på, naturligvis brudekjolen! Faktisk skrev jeg i mit allerførste bryllupsindlæg på min blog, at jeg allerede havde fundet kjolen og skoene.

Kilde: Sonia Rykiel

Kjolen var ovenstående gulvlange drøm af en Rykielsag, som desværre viste sig at se fuldstændig forkert ud på min lave krop, og så var den plan skudt i sænk. Skoene var disse skønheder fra Giuseppe Zanotti, som jeg ærgrede mig gul og blå i meget lang tid over at måtte sende tilbage :(

Derefter fandt jeg endnu en fantastisk beige sag med guldpailletter fra en gammel Rykielkollektion, som jeg ledte efter med lys og lygte i månedsvis. Og faktisk var Sonia Rykiel så søde at forære mig lige præcis den kjole, bare i sort og uden pailletter, da de ikke havde flere af drømmekjolen tilbage.

Selv om jeg ikke nødvendigvis ser mig selv om en traditionel brud (hvilket ovenstående kjoler i høj grad vidner om), kunne jeg trods alt ikke forlige mig med at skulle giftes i sort. Så jagten fortsatte (og jeg beholdt den smukke sorte kjole til en anden særlig lejlighed ;) ).

Som en tredje mulighed faldt jeg endnu en gang over en skøn beige kjole fra Rykiel (hun er vel ikke yndlingsdesigneren for ingenting ;) ). Jeg fandt sågar sko, der passede til, imens jeg spinkede og sparede til at få råd til kjolen. Og da det endelig blev d. 1., blev den udsolgt lige for næsen af mig! Jeg er stadig bitter over, at den slap væk…

Med hele tre potentielle brudekjoler ude af billedet, begyndte jeg virkelig at fortvivle – lige indtil en dag, hvor jeg i min daglige (efterhånden desperate) webjagt på brudekjoler faldt over kjolEN!

Som I kan se, er den ikke fra Rykiel, den er ikke beige, og den er nok en del tættere på en traditionel brudekjole end de første, jeg faldt over (og så alligevel ikke helt…), men faktum er, at den er helt perfekt! Hvordan den ser ud i sin helhed, må I vente med at se, til den skal i brug – indtil da må I tage mit ord for det ;)

Brudesko

Med brudekjolen i hus begyndte den næste store jagt, nemlig på de perfekte brudesko. Kjolen er knælang, så det var vigtigt for mig, at skoene var lige i øjet, eftersom de ikke bare skal gemmes væk under et gulvlangt tylskrud (ikke at der er noget galt med tylskrud i øvrigt :) ). Giuseppe Zanotti-sagerne, jeg havde haft kig på tidligere, passede overhovedet ikke til, og det eneste egnede par, jeg derudover stødte på i min (ret så intensive) jagt, var et par helt fantastiske stiletter fra Charlotte Olympia, der forlængst var udsolgt alle steder.

Så da jeg fandt disse vidundere fra Miu Mius AW11-kollektion, ville begejstringen ingen ende tage! Det var jo skoene, jeg havde ledt efter! Smukke, anderledes og helt perfekte :D

Efter en nervepirrende ebay-auktion og en tur i tolden er de nu flyttet ind i min garderobe, og jeg kan godt garantere, at de aldrig flytter ud igen ;)

Headpiece

Eftersom jeg ikke skal i det helt store tylskrud, ville jeg, foruden skoene, gerne finde et smukt og ekstravagant headpiece til at sætte prikken over i’et. Jeg lagde ud med at drømme om en (alt for dyr) sag fra Lanvin, og derefter gik jeg på jagt hos Maison Michel, indtil jeg faldt over den helt geniale amerikanske website Twigs & Honey. De laver de smukkeste, mest originale headpieces, og det største problem var egentlig bare at vælge, hvilket jeg også bad jer om hjælp til ;)

Kilde: Twigs & Honey

Hvorom alting er, er det nu lykkedes mig at beslutte mig for den helt fantastiske blomsterkrone med lyserødt skær! Den passer perfekt til det lyserøde glimmer i skoene (og til en anden lyserød sag, som min kæreste i skrivende stund er i Paris for at hente ;) ). Jeg har ikke fået headpiecet hjem endnu, for de håndlaves på bestilling, men når jeg modtager det, skal I nok få det at se :)

Tilbage er nu kun at finde en taske (og der er jeg til gengæld på bar bund i øjeblikket…) samt nogle smukke, helt enkle smykker, der ikke tager fokus fra resten af outfittet. Og hvis det kræver en lige så intens indsats som ovenstående strabadser, skal jeg vist til at skynde mig ;) Wish me luck!

 1. hvor ER det altså spændende læsning, Manja! Har holdt vejret sammen med dig undervejs i kjolejagten, og glæder mig til at se det endelige resultat. Er sikker på du bliver fortryllende smuk og får en helt vidunderlig dag!

 2. Karen siger:

  Hvor sjovt – præcis den gammerosa kjole forelskede jeg også i og købte den mhp at blive gift i den – uden at have et bryllup i sigte – og have nøjagtig samme problem med den; den passede bare ikke til mig; var for stor og for lille på samme tid….jeg har ikke fundet en afløser og skal stadig ikke giftes….

  • Nej, er det rigtigt, Karen? Hvor er det skægt! Og nej, jeg så også helt forkert ud i den, desværre. I teorien havde den være perfekt :)
   Jeg håber, du finder en værdig afløser, den dag du skal giftes :)

 3. Åhh Manja – det bliver så smukt!
  Jeg glæder mig rigtig meget til at se, det hele samlet :-)
  Husk lige, at få taget et billede af dig alene… stående i vinmarkerne og med solen der er på vej ned (kan lige forestille mig, hvor smukt det vil være)

 4. Gabriela siger:

  Hvor er det spændende Manja:) God stil med blomsterkrans og Askepot sko, og kan godt forstå du faldt for den øverste Rykiel kjole! Glæder mig til at se hvad det blev til! Al held og lykke herfra, knus Gabi

  • Tusind tak, søde Gabi! Og ja, den kjole var simpelthen så smuk, men desværre ikke på lille mig :(
   Jeg håber, du nyder livet i Paris :)
   Stort kram Manja

   • Totally and completely … no two ways about it …. I’m denefitily number 2.Sad but true.Hugs,Joy :o ) – who sews in a cave of utter chaos …. BUT, I do know where (just about) everything is :o ).

 5. Caroline siger:

  Haha, det var en snyder…. Kom hertil vi linket i indlægget om lille C’s bryllupsoutfit og troede endelig at kjolen blev vist i sin helhed… Ak nej, jeg må vente lidt i nu! ;) Skøn og fantastisk er den helt sikkert!

Trackbacks

 1. [...] Hvis I kunne tænke jer at få en forsmag på min brudekjole, de mest fantastiske brudesko fra Miu Miu samt det skønneste headpiece – og i øvrigt høre hele historien om, hvordan jeg fandt frem til det – for mig – helt perfekte brudeoutfit (det var en lang vej fyldt med forhindringer, skulle jeg hilse at sige ), vil jeg på det varmeste opfordre jer til at sætte jer godt til rette og læse mit indlæg på Petit Podium lige her [...]

 2. [...] i min jagt på den perfekte bryllupsclutch (I kan i øvrigt læse om jagten på resten af outfittet her ) – og med det samme jeg så denne skønhed fra Missoni, vidste jeg, at det var [...]

 3. [...] sidste år i december. I, der har fulgt med i brudekjolejagten på bloggen (og ikke mindst læst dette indlæg på Petit Podium), ved at jeg ikke gik efter en traditionel brudekjole, og jeg er virkelig glad for [...]


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*