I anledning af at december er lige rundt om hjørnet, har vi her på Petit Podium igen valgt at lave et brag af en julekalender! Den fælles julekalender var en stor succes sidste år og denne gang er barren sat endnu højere. Hver dag i hele december frem til d. 24. vil der være urimeligt lækre og eksklusive præmier på spil. På Petit Podium varer julen længe – og koster ingen penge!

Her på Petit Podium er vi vilde med både jul og pakker. Så hvorfor ikke kombinere det med et brag af en julekalender for alle jer mange søde læsere, der hver dag er med til at gøre  Petit Podium til det dejlige sted, det er? Julen er trods alt hjerternes fest, hvor man forkæler dem, man holder af!

Vi har lavet en julekalender, der hver dag indeholder en ny kalendergave. Og selvom Petit Podium ofte handler om familiens mindste, er der ikke noget småt over præmierne i år: Med en samlet præmiesum på over 50.000 kroner, er der virkelig tale om at forsøde juletiden i år.

Med præmier fra bl.a. Selected Femme, bObles, Georg Jensen Damask, Julie Sandlau, Kildemoes, Pom d´Api, Rudolph Care, Hotel Chocolat, Storm&Marie, Lirumlarumleg, Royal Copenhagen, Gestuz, Panasonic, Kaiku.dk, Snowflower, Playmobil, Norlie og Oliver Furniture for blot at nævne nogle få, kan du roligt sætte dig godt til rette foran computeren hver dag lige indtil jul ;)

Kalenderen går hver dag på skift mellem Manjalytz, Mit Udryk, Guld.log og It’s Fashion, Baby! – vores nyeste blogger Little Dot har travlt med et meget spændende projekt, som I roligt kan glæde jer til at høre mere om.

Så hver dag kan du åbne lågen hos én af de 4 blogs – og her på Petit Podium kan du også hver dag finde en kort beskrivelse af dagens præmie samt et link til den blog, der udlodder præmien den pågældende dag.

Hver låge er åben i 3 dage, så du har god tid til at deltage, hvis du en enkelt dag skulle have misset dagens konkurrence.

Vi håber, du har lyst til at være med til at sprede ordet om vores fantastiske julekalender, så endnu flere kan være med.

Den første kalendergave finder du i dag hos Mit Udtryk.

  1. Det er simpelthen helt utroligt med den mængde tid og kræfter, I har lagt i at forkæle os. Selvom jeg intet vinder (sidste år vandt jeg dog hos Louise), så tusinde tak for jeres fine blogs og denne kæmpe julekalender!

Trackbacks

  1. [...] låge på julekalenderen hos Petit Podium åbner du hos søde Fie. Hun byder på luksus til julebordet fra selveste Royal Copenhagen – [...]


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*