Det er den 1. december, og hjemme hos os er det endelig tilladt at pynte op til jul ;) Men hvad skal stilen være i år? Naturligvis skal de pynteting som nu har været nedarvet op og hænge… men man kan måske også skæve til, hvilke trends der er at finde i år? Her er 4 bud: Pynt med neon detaljer (primært pink), det etnisk inspirerede, den, hvor der er hentet inspiration i de nordiske farver og natur, og så den plisserede og foldede i forlængelse med origamitrenden man har set på det sidste.

Hvordan pynter I selv op til jul?

Neon detaljer

Papirspynt fra Essimar / servietter fra Pindhus / keramikstjerne af Anne Langhøj / neon sejlgarn fra House Doctor / julealf fra Oy Oy / fyrfadsstage fra Bloomingville

Etnisk inspireret

Julekugler fra Niki Jones / Stjernepude fra Day Home / julestræstæppe fra Ferm Living / Stjernelampe fra Bungalow / rød julekugle fra Madam Stoltz / fyrfadsstage fra Casa De Luxe

Nordisk

Juletræ i drivtømmer fra Bloomingville / Porcelænsophæng fra Bloomingville / snekugle fra Anthropologie / byggeklodser fra Garnett Hill / julesok fra By Nord

Plisserede

Guirlande fra House Doctor / Plisseret julestjerne fra House Doctor / plisseret juletræ fra Miss Etoile / plisserede ornamenter fra House Doctor / stjerneskåle fra Kähler / adventsstage fra Finnsdottir

 1. Helene Braüner Bisgaard siger:

  Åh, så mange fiiiiine sager! Har et rigtig godt øje til flere af dem i forvejen!! Jeg har lidt af et miks både klassisk og nyt, natur og julet – elsker små historier ved gammelt julepynt, men også de mange skønne nye ting – både selvgjort og købt. :)
  Mvh. Helene

  • Elizabeth siger:

   Din stil lyder til at være helt i tråd med min – det må godt være et miks af det hele :) Det kan måske være lidt svært at holde den røde tråd på den måde… men det er mikset af gammel, nyt, hjemmelavet og købt, der giver det personlighed :)

 2. Du rammer fuldstændig plet med de sidste to collager, og jeg kan tydeligt mærke, at det er i den retning jeg inspirreres i år. Tilsat min samling af gamle glaskugler.
  God første søndag i advent!

 3. Dejlig inspirerende indlæg..Er helt vild med det plisserede juletræ fra Miss Etoile. Tror dog ikke at linket er korrekt :-( Kan ikke finde det på Kaiku’s side. Kan du hjælpe?


Din emailadresse bliver ikke offentliggjort. Husk at udfylde felter markeret med *

*